Grayshapes презентували новий сингл

Київський melodic metalcore, melodic hardcore гурт презентував новий сингл "Deep".

Процес запису почався ще до карантину. Вокальні партії були записані на студії вокаліста Shokran Андрія Іващенка. Всі інструментальні партії — в домашніх умовах. Зведенням займався київський продюсер Ігор Грищенко.

"Deep" — це дуже особиста для мене пісня. Вона про переживання, пов’язані з втратою батька. Музика написана під впливом таких виконавців, як nothing, nowhere, guccihighwaters та інших представників жанру "Emo rap". У треку поєднуються ліричні куплети з реп-бітами та важкі мелодійні гітарні партії з відсиланням до Counterparts та Being As An Ocean", — розповів у коментарі нашому виданню гітарист гурту Роман Глухоєдов.

Обкладинка до пісні та лірик відео Grayshapes робили власноруч.

У найближчому майбутньому гурт планує випустити п'ятипісенний мініальбом та відзняти відео на один із треків.

"Жанр релізу можна описати, як сучасний металкор із продуманим аранжуванням для любителів останніх робіт I Prevail, The Amity Affliction та Being As An Ocean", — додає Роман.

Якщо карантинні обмеження пом’якшаться, презентація альбому має відбутися у Києві на фестивалі Metal Madness 28 або 29 листопада.

Grayshapes — молодий столичний мелодік металкор / мелодік хардкор гурт до складу якого входять колишні учасники While Ashes Fade. Дискографія гурту нараховує чотири сингли.

Grayshapes у мережі:

https://www.facebook.com/Grayshapes
https://www.instagram.com/grayshapes.band/
https://grayshapes.bandcamp.com/