Kraken Dealz презентували дебютний трек

Дніпровський celtic punk гурт презентував дебютну пісню "Glass Of Fire".

Запис треку відбувався на репетиційці 2767recs. Накопиченням інструменталу, мастерингом та зведенням займався Олексій Строменко, вокаліст гурту Folder4. Серед особливостей був запис акустичних інструментів.

"Контрабас записували аж у 4 канали одночасно, що, зрештою, дало багатий звук, хоч і довелося розв’язувати фазові проблеми. Баян записали двома мікрофонами — близький динамічний і конденсаторний для знімання кімнати. Особливість тут у тому, що інструмент постійно рухається при грі, а тому його гучність нерівномірна на виході.

Під час зведення частково імітували аналоговий процес запису, тобто використали емуляції плівкових рекордерів, каналів та шин консолі", — розповіли у коментарі нашому виданню музиканти Kraken Dealz.

Пісня розповідає історію матроса, котрий після далекого плавання завітав у портовий кабак для зняття стресу. За словами музикантів, це спроба передати дух невеличкого портового містечка, солоного морського повітря та романтики пабів.

Над обкладинкою працював гітарист гурту Денис "Пётр Каширин" Сульдін, вона об’єднує дві символіки — кельтік панку (чотирилисник) та сайкобіллі (надпис Lucky13).

У майбутньому гурт планує випустили мініальбом, що буде витриманий у схожій з синглом стилістиці: море, паби, алкоголь.

Kraken Dealz — дніпровський кельтік-панк гурт, що був створений колишніми та діючими учасниками гурту Alba gu brath у 2017 році. Своєю музикою гурт намагається поєднувати мелодійність кельтік панку, драйвовість сайкобіллі та душевність кантрі. Актуальний склад: Сергій Подоляк (вокал, контрабас); Денис "Пётр Каширин" Сульдін (гітара, бек вокал); Дмитро "Мітя" Беззуб (барабани); Євген Семенов (баян) та Дмитро Черняєв (волинка).

Kraken Dealz у мережі:

https://www.facebook.com/pg/krakendealz
https://www.youtube.com/channel/UCGw5DEhC0gAvhd2pjex995A
https://soundcloud.com/krakendealz
https://www.instagram.com/kraken_dealz/