Стартувала розробка першої української метал-гітари

Ігор Настенко (артдиректор Volume Club, гітарист Pomsta), компанії GT guitars та Bond Guitars оголосили про початок роботи над "масовими" гітарами українського виробництва.

"Першопричина такої співпраці — брак "народного" українського інструменту з актуальною специфікацією та формою за демократичною ціною в діапазоні 500–700$. У нас багато інструментів майстрового виробництва, але це топгітари з ціною 1000–1500+$. Ми прагнемо створити універсальну, стильну та недорогу рок/метал гітару", — розповів у коментарі нашому виданню Ігор Настенко.

Цільова аудиторія такого продукту — музиканти, що практикують та знаходяться в пошуках стильного, звучного та робочого інструменту, з котрим не соромно вийти на сцену.

"У GT Guitars та Bond Guitars уже повністю налагоджено виробництво, вони зробили достатню кількість гітар, є досвід, навіть є моделі, що досить близькі до того, що хочемо зробити ми. Наше завдання — зібрати максимально грамотно суспільну думку, що люди хочуть бачити, вибрати оптимальні комплектуючі та дизайн", — додає Ігор.

Також ми спитали Ігоря Настенко про перспективи розвитку колаборації та чи можливе розширення асортименту:

"Вироблення бас-гітари буде логічним кроком, щодо ударних нічого сказати не можу. Народний підсилювач або педалі — цілком можливо, але це вже інші виробники та історія, хоча не менш цікава".

Ігор Настенко — артдиректор київського Volume Club та гітарист groove metal гурту Pomsta.

Bond Guitars — мануфактура з вироблення електро та бас-гітар створена Богданом Бондаренко.

Gt Guitars — сумський магазин кастомних інструментів.

Ukranian Metal Guitar у мережі:

https://t.me/UkrainianMetalGuitars