Проєкт polje випустив новий мініальбом

Одеський coldwave, synthpop проєкт презентував новий мініальбом "Сум" за підтримки лейбла Worn Pop.

Усі пісні були створені упродовж останніх трьох років. Перероблені версії деяких із них можна було раніше почути на живих виступах або діджей-сетах артиста. Компілювання, (пере)запис та зведення відбувалося протягом січня-березня 2020. Мастерингом займався Данило Сєнічкін.

"Мій новий реліз є певним антиподом мого минулого мініальбому "Художник на пленэре", який переважно будується на джазових семплах, тобто чужій музиці (до речі, всі тексти також писав не я). У випадку із "Сум / Sorrow" усе навпаки — я написав цілком і музику, й тексти.

Взагалі концепція вже представлена на обкладинці релізу у вигляді псевдокураторської анотації, яку я сам і сформулював, бо мене дуже забавляє ця галерейна мова", — розповів у коментарі нашому виданню, автор проєкту Віктор Константінов.

Щодо концепту обкладинки Віктор додає:

"Концепт обкладинки придумав теж я. Реалізував його дизайнер та музикант із Білорусі — Саша Сініца, який також робить постери для івентів Worn Pop.

Треба зазначити, що використане фото зробив дніпровський фотограф та оператор Єгор Паркер. Зверніть увагу, як тонко Єгор вміє відсилати до робіт великих майстрів минулого, а саме до "Присяги Гораціїв" Жака-Луї Давида".

Цьогоріч Віктор Константінов сподіваються випустити ще якісь сингли, мініальбоми чи лайв-мікси:

"На концерти також без надії сподіваюсь. Класичний формат повноформатного альбому (10–12 треків на 40–60 хвилин) я вважаю занадто комерціалізованим, виснажливим та мало кому потрібним у наш час, тож навряд чи від мене можна очікувати щось таке".

Polje — це своєрідна трансформація минулого проєкту Поле, що почав своє існування у 2017 році. Віктор Константінов — постійний та єдиний учасник Polje. Строгої концепції проєкт немає. Дискографія нараховує один мініальбом, сингл, два лайв-мікстейпи та діджей-мікси.

Polje у мережі:

https://polje.bandcamp.com
https://soundcloud.com/poljemusic
https://www.facebook.com/polje.music/