Exult презентували третій альбом

Київський панк-рок гурт представив третій повноформатний альбом "Саша любит нюхать клей", що вмістив пісні з різних періодів діяльності колективу.  

Усі пісні створені та записані в домашніх умовах, окрім барабанів — вони записані на Oldskull Studio під керівництвом Юри Утюга (Stinx).

Про тонкощі запису у коментарі нашому виданню розповів вокаліст гурту Володимир Кантіміров:

"Усе робиться власноруч, ти ні від кого не залежиш. Наприклад: ти придумав щось цікаве й відразу можеш це записати, а вже потім, через деякий час, дописати інше. Іноді це звучить досить сиро, але у цьому свій шарм. Буває, я пишу вокал у три дублі і, якщо є лажа на всіх трьох, залишаю, як є, ніяких автотюнів, значить, я так зіграю та заспіваю наживо".

Бас-гітарист Володимир Каніскін погоджується, що альбом звучить сиро:

"Третій за рахунком альбом вийшов сирим та трьохакордним, як і попередні, але в цьому є свій кайф. Так би мовити, back to roots, one-two-three-four, з чого починалися пісні Ramones". 

Обкладинка альбому, за словами Володимира Кантімірова, — це класика панку, тобто чорно-біле фото з учасниками гурту, але з ефектом "клеєвого екстазу".

До слова, наприкінці зими гурт випустив відео на трек "Я люблю свою детку", який увійшов до альбому.

Exult — київський панк-рок гурт, який заснували 2011 року Володимир Кантіміров та Юрій Андерсон. За час існування встигли випустити три повноформатні альбоми та зіграти на одній сцені разом з The Lurkers, MadCraft, Wank For Peace. Концепція гурту — грати найкращі у світі акорди, гарно проводити час та однаково ненавидіти та любити всіх. 

Бас-гітарист гурту, Володимир Каніскін був героєм рубрики Stay Tuned!, послухати його плейлист можна тут.

Exult у мережі:

https://exultband.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/EXULTpunk/