The Heavy Crawls пишуть новий альбом

Київський гурт продовжує працювати над четвертою платівкою. Темпи роботи знизилися через чергові зміни в ритм-секції — передостанній ударник з Іспанії змушений був тимчасово залишити країну, йому на заміну прийшов Samuel Tobi, виходець із Нігерії.

"Барабанщик відгукнувся на моє оголошення. Я ставився скептично, але коли ми пограли разом, усе стало на свої місця. Мало того, перші репетиції були без якогось ентузіазму, а коли процес пішов, то ми із Сергієм зрозуміли, що Сем — той, хто нам потрібен. Він живе в Києві кілька років, завершує навчання, йому 28", — розповів у коментарі нашому виданню засновник та гітарист гурту Макс Товстий.

Оновленим складом гурт встиг записати лайв-альбом. 

"Лайв-альбом ми не планували видавати, це запис онлайн-концерту з моєї студії, але нам сподобалося не лише виконання, а й звучання. Також плюс лайву в тому, що передається драйв, якого часто немає, коли кожен музикант пишеться окремо в окремих кімнатах", — додає Макс

Оформлення диску зробив сам Макс Товстий. До того ж гурт зробив лімітовану серію дисків — лише 50 копій, усі пронумеровані вручну та підписані трьома учасниками гурту. До отого ж кожен диск заклеєний маленькою наклейкою з новим логотипом The Heavy Crawls.

"Логотип нам зробили нещодавно. Поки ми шукали барабанщика, вирішили зайнятися цим питанням і оплатити роботу професіонала (ред. Вшивкіна В’ячеслава). Логотип намальований вручну і там вже переведений в криві, до цього лого робив я сам і це був просто гарний шрифт, зараз наше лого — наша гордість", — додає музикант. 

За словами Макса, для четвертого альбому вже готові чотири пісні, які було презентовано наживо та, приблизно, стільки ж, котрі ніколи наживо не виконувались.

"Записуватися будемо на моїй студії. Ну типу, міняти барабани, гітари, підсилювачі залежно від пісні, слухати, яка краще звучить. Бас-гітари, навіть, будемо міняти на піснях. Плануємо записати найкращий альбом", — коментує Максим.

Наразі, The Heavy Crawls шукають клавішника/клавішницю до постійного складу, усі подробиці за посиланням.

Колектив The Heavy Crawls (ex-The Crawls) існує з 2013 року. У листопаді 2013-го гурт презентував свій альбом "The Crawls" у столичному клубі Диван, після чого підписав контракт з німецьким лейблом Nasoni Records і видав альбом обмеженим тиражем на вінілових платівках. Починаючи з жовтня 2015-го дует стає тріо і починає писати нові пісні та їздити в тури. У жовтні 2016 року гурт випустив новий альбом "The Heavy Crawls".

The Heavy Crawls у мережі:

http://theheavycrawls.com/
https://www.facebook.com/thecrawls
https://crawls.bandcamp.com
https://www.instagram.com/the_heavy_crawls/