аппекс випустив новий мініальбом

27 квітня рівненський хіп-хоп виконавець презентував ЕР під назвою "Випадок". Його виконавець описує як музику для нейромереж, ботів та алгоритмів по накрутці прослуховувань.

Як йдеться у пресрелізі, в основі історії — штучний інтелект, що приходить в матеріальний світ, але стикається із загадковим явищем, що змінює його погляд на існування.

"Якось в теплу осінню ніч вирішив я описати пустоту. Словами. Ну ви зрозуміли, завідомо провальне заняття. І от я підвис на тому що "точний опис пустоти... випадок із не простих". Якби я був роботом, то це була б фатальна помилка з діленням на нуль. Так зародилась концепція персонажа — штучного інтелекту, робота, який завис після спроби описати пустоту, і пісня "Розділив на нуль".

Попередню задачу я вже вирішив згодом, скориставшись досвідом художньої творчості: якщо предмет складно зобразити — опиши все навколо. Тому в пісні про пустоту було все, крім пустоти, з постійним наближенням до неї.

А потім я завершив отриманий сюжет за допомогою інтро: "Привіт світ" — перші слова головного героя, якими він вітає все з чим йому випала нагода мати справу", — зазначив у коментарі нашому виданню аппекс.

Обкладинку "Випадку" створював давній знайомий аппекса Сергій Мамонтов.

"З різних варіантів — геометричних, кислотних, деталізованих і спрощених, ми вибрали найбільш мінімалістичний і найдивніший. Але, як на мене, найбільш красномовний", — додає виконавець. 

У майбутньому виконавець планує випустити повноформатний альбом, котрий, за його словами, буде відрізнятись мультижанровістю (від драм-н-бейсу та хаусу до тріп-хопу та вже олдскульного клауду) та депресивним настроєм. 

Новий мініальбом доступний на стримінгових сервісах

аппекс — це сольний проєкт одного з учасників рівненського хіп-хоп гурту Ціна Ритму. На його рахунку вже чимало синглів та кілька відео, а також повноформатний альбом "Служи Собі", записаний у співпраці з бітмейкером Вутабі та випущений у грудні минулого року.   

аппекс у соцмережах:

https://soundcloud.com/appeks_lzr_dmg
https://www.facebook.com/ApeksLzrDmg/
https://www.instagram.com/ap2eks/
https://t.me/ap2eks