Rabbit Leader випустили дебютний кліп

Рівненський металкор гурт представляє першу пісню "Drowning In Your Insincerity" та кліп на неї. 

На питання відповідали учасники гурту Сергій Мирончук — перкусія, Олександра Кремінська — вокал, аранжування, Дмитро Хитрий — гітара та Артур Черчик — бас-гітара,

— Коли та де ви записували цей сингл? 

— Процес запису проходив у Луцьку. Наш гітарист Діма живе у Варшаві, і зміг приїхати з заробітків лише на два тижні. Працювали у швидкому темпі і практично два тижні не займались нічим окрім запису, майже як професійні музиканти. Під час запису ми б не вижили, якби не підтримка нашого звукорежисера, Романа Сороки, який ніби пастор вів нас через долину пітьми, і вивів наші душі на праведний шлях.

— Що вас надихало на написання цієї пісні?

— Кожен наш реліз є первозданним і має свою особливу концепцію. Якось наша вокалістка Саша сиділа на підвіконні і дивилась на крапельки дощу, які стікали по вікну, і тут їй пришла ідея написати пісню про психологічну пастку, в яку потрапило людство. Про те, що ми всі боїмося бути тими, ким ми є насправді, вигадуємо брехню, щоденно робимо жахливі речі, але прикриваємо це все ідеологіями. Після цього ми заборонили Саші читати Коельйо і дали їй томик Достоєвського.

— Хто працював над кліпом?  

— Практично всі учасники гурту — фанати фільму "6 демонів Емілі Роуз". Ми дуже часто збираємось разом, Діма дзвонить нам по Скайпу і ми переглядаємо цей фільм. Тому основну концепцію ми вирішили взяти саме звідти. Маленька тендітна дівчинка, в яку вселились демони — це дуже інтригуюче та цікаво. А ще цей кліп висвітлює лицемірство і награну щирість соціуму, який вважає, що все зло, гріхи та погані вчинки можна відмолити, і що достатньо просто вірити у Бога, щоб любий твій паскудний вчинок був прощений.

— Які релізи плануєте на цей рік та що буде наступним?

— Епідемія та карантин кардинально змінили плани на цей рік. Наш гурт планує вижити та не померти з голоду, і при вдалому вирішенні цього питання ми випустимо ще декілька відеоробіт та ЕР. Але це не точно. Ну і ще питання, наскільки часто Діма зможе приїздити із заробітків.

 

Реліз вийшов за підтримки одеського лейбла Venona Records.

Rabbit Leader — рівненський гурт, створений трьома друзями. Це Сергій Мирончук та його сестра Олександра Кремінська, а також Дмитро Хитрий. До цього учасники грали разом у багатьох проєктах, а тепер вирішили зробити щось спільне та записати EP. На стадії роботи над ним до колективу приєднався бас-гітарист Артур Черчик. 

"Нам дуже подобаються гурт Every Time I Die та співачка Beyonce. Ми хочемо, аби у нашій творчості поєдналось найкраще, що є у них", — зазначають учасники. 

Rabbit Leader у мережі: 

https://rabbitleader.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/rabbitleaderband/
https://www.youtube.com/channel/UC_XMPX8rx9mN0RaSrHH0CbA
https://www.instagram.com/rabbit.leader