Olive Taud випустила новий кліп

Дніпровська реп-виконавиця представила новий сингл та кліп під назвою "Молоко, мюслі". У пісні Olive Taud закликає усіх радіти весні та цінувати кожен день свого життя, попри складну ситуацію, яка відбувається зараз з усіма нами, через карантин. 

"Скоро все закінчиться. Радійте цій весні, вона така, яка є й іншої такої вже не буде. Радійте сонцю та посміхайтеся життю. Цінуйте і будьте поруч зі своєю сім’єю, друзями та коханими людьми. Приймайте будь-який досвід, який дарує нам життя, і використовуйте його з розумом, на свою користь. Закохайтеся у те, чим ви займаєтеся, від чого у вас горять очі та, звичайно, кохайте себе", — коментує нову роботу у пресрелізі Olive Taud.

Запис та зйомки пісні відбувалися на студії KS Records, яка знаходиться у селищі Братське Дніпропетровської області. За музику, як завжди, відповідав одеський бітмейкер Shozabeat

"Ми планували випустити повноцінний альбом у цьому році, але враховуючи теперішню ситуацію, яка відбувається у світі, питання у підвішеному стані. Скоріше за все, ми вимушені перенести реліз на невідомий наразі час", — розповіла у коментарі нашому виданню виконавиця. 

Сингл доступний на різних стримінгових сервісах.

Дніпровська реп-виконавиця Olive Taud раніше була відома як Олдскульний Ніндзя. У 2019 дівчина вирішила змінити звучання проєкту на більше сучасне і тому стала писати музику під новим іменем. Варто додати, що проєкт Olive Taud виконавиця позиціює, як абсолютно окремий, не пов'язаний з Олдскульний Ніндзя. Наразі на її рахунку кілька синглів. 

Більче українських дівчат-виконавиць репу і не тільки шукайте у нашій статті "20 українських дівочих проєктів".

Olive Taud у соцмережах:

https://www.facebook.com/olivetaudua/
https://www.instagram.com/iamolivetaud/
https://soundcloud.com/olivetaud
https://www.youtube.com/olivetaud