Destroy My Hope випустив новий міні-альбом

Чернігівський гурт цими вихідними презентував другий свій міні-альбом під назвою "51.50 31.29".

"Почну з назви, "51.50 31.29" — ні, це не про підсилювач "півік" і не температура плавлення титану, це скорочені до сотих координати на картах (гуглі), які покажуть наше рідне місто Чернігів. Мабуть, ідея не оригінальна, та придумана спонтанно і пов’язана з наступним: реліз має "субназву", однойменну з четвертим треком "Там де виріс ти". Вважаю, слухачу вже розуміти, про що реліз і чим натхненний, слухайте та читайте тексти пісень, кожен знайде щось знайоме, комусь сподобається все, а комусь все буде одноманітним. А ще краще, приходьте на концерти та робіть "стейдждайви", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст і засновник гурту Макс Chase.

Роботу над матеріалом для цього альбому учасники гурту почали майже одразу після виходу попереднього лонгплею "Ніколи не здавайся" (2018).

"Протягом 2019 року, поміж кайфових виступів та щоденної рутини, ми накопичували музику, записували вдома демки, щось у них міняли вже на репетиціях. Теми для текстів не змушували себе шукати. ЕР був записаний на початку лютого 2020 року в Чернігові на студії нашого друга Андрія Мойсеєнка (Hi gain records). Над кінцевим звуком працював наш драмер Горбач Олександр (Тіпічний)", — додає музикант.

Обкладинку створив Кирило Лєсной, а ідею для неї подав гітарист колективу Роман. 

Destroy My Hope — хардкор-гурт, заснований у 2010 році в Чернігові. На рахунку команди два міні-альбоми і три повноформатники. 

Destroy My Hope у мережі:

https://destroymyhope.bandcamp.com
https://www.instagram.com/destroy.my.hope/
https://www.facebook.com/destroymyhope/

Фото Boiling Pit