The Orchestra of Mirrored Reflections випустив новий альбом

Новий альбом дніпровського дарк-джаз проєкту отримав назву "Tunnel Of Eclipse".

Альбом складається восьми треків та бонусного треку, що доступний лиш при купівлі та завантаженні на офіційній сторінці виконавця на Bandcamp. За словами автора, матеріал був написаний під час подорожей світом, натхненний болем, медитаціями та любов’ю до жінки, світу та людства загалом.

"Весь концепт альбому — це рух по тунелю затемнення, наші уроки, біль та любов протягом повного затемнення всього. Трансформація, покидання кокону та становлення універсальними створіннями. Фази Місяця обертаються навколо незримого центру мас. Бо гравітація — це любов, шаблони повторюються, архетипи — лише східці до яскравого центру, що світить так яскраво, що він сам втягує своє світло. Та ми лише дзеркала, що відзеркалюють цю широченну порожнечу, що в нас самих. Таким чином створюється нескінченність. Як згори, так і знизу", — пише про свою роботу лідер проєкту Jol Tai.

У записі брали участь музиканти з різних країн: Ізабелла Везнер (США), Ганна Баранцова (Україна), Джо Гічкок (Великобританія), Сергій Чиргін (РФ). Зведення, мастеринг та обкладинку зробив лідер проєкту. За його словами, це втілення триєдиної місячної богині та фаз місяця від нового до темного.

Проєкт The Orchestra Of Mirrored Reflections об'єднує акустичні інструменти з електронними ефектами для створення музики у жанрі ambient jazz. Музику доповнює візуальна складова – пропускаючи світло крізь призми скла і текстуру натуральних матеріалів, артисти досягають синергії форми та звуку.

The Orchestra Of Mirrored Reflections у соцмережах:

Bandcamp: https://joltai.bandcamp.com/album/
Facebook: https://www.facebook.com/TheOrchestraOfMirroredReflections
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC3uPWMr2-qJa5FoiQoomH0g/videos