Backchat випустили перший сингл з дебютного альбому

Метал/хардкор гурт з Києва Backchat опублікував перший сингл з прийдешнього альбому. Трек отримав назву "War and Plague".

Альбом складатиметься з одинадцяти композицій і стане доступним 25 листопада. На підтримку альбому 8 грудня гурт дасть концерт в київському клубі Otel’ за підтримки гуртів Kasu Weri і Dan Stark. Організатор концерту – музичний портал Neformat.com.ua.

Про довгий шлях до випуску релізу музиканти розповідають: 

"Ми розпочали роботу над альбомом у 2014. Матеріал записували в студії REVET Sound під керівництвом Сергія "Кноба" Любінського. Звичайно, у нас було бажання випустити альбом раніше, але, так сталось, що робота над альбомом зайняла цілих п’ять років. Складно назвати якусь одну причину, чому на це було витрачено стільки часу. Мабуть, ключову роль зіграли нездоровий перфекціонізм та прокрастинація. Окрім цього, часом творча робота переривалась через зайнятість учасників на роботі, в інших проєктах. Іноді в учасників траплялись несподівані проблеми особистого характеру. Все це не могло не демотивувати в процесі, і тому ми вирішили після випуску альбому зробити перерву, набратись нових сил перед тим як продовжувати творчий шлях."

Інформація щодо презентації (деталі за цим посиланням):

Склад:

  • Backchat (metal/hardcore, Київ)
  • Dan Stark (hardcore, Чернігів)
  • Kasu Weri (sludge, Київ)

Дата: 8 грудня 2019

Місце: Otel', вул. Нижньоюрківська, 31

Ціна: TBA

Backchat утворились у 2010 у Києві. У 2011 побачив світ їх перший EP з трьох композицій. У своїй творчості гурт прагне гармонійно і нетривіально поєднати впливи класичного року, екстремальних напрямків металу і хардкор панку. Backchat протягом своєї концертної діяльності ділили сцену з Red Fang, Norma Jean, The Ocean, Hang the Bastard та ін. Двоє учасників гурту також задіяні в складі психоделічного/гараж-рок гурту Straytones.

Backchat у соцмережах:

https://www.facebook.com/Backchatmetal/
https://backchat.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UCY1iKwohV17QmUykKWF7f4Q

Фото Артем Пронов