Гурт Сома випустив новий альбом

Київський гурт днями презентував свій другий повноформатний альбом "Сюжеты Детства".

Після виходу дебютного альбому "Культфиз Просвет" 2017 року з гурту пішов ударник. Через це Сома були вимушені взяти творчу паузу. За рік музиканти знайшли вихід у вигляді драм-машини, й одразу ж розпочали роботу над новим матеріалом.

Результат цієї роботи — новий альбом "Сюжеты Детства" складається з восьми перевірених часом композицій. Як зазначає гурт, велику кількість матеріалу за останній період довелося залишити осторонь, щоб сконцентруватися на найкращих піснях. 

Назву для релізу Сома обрали із рядка пісні "Девочки любят плохих парней".

"Здається, такі слова здатні кожного відправити у невелику подорож пам'яттю. А ось з доповненням у вигляді нашого альбому, ця пригода наповниться впевненими ритмами, загадковими мелодіями та текстами, не позбавленими сенсу! Ми віримо, що кожен зможе знайти тут частинку себе. Старий слухач нашої творчості зверне увагу на більш розширену палітру музичних інструментів. Новий слухач оцінить "фірмову" атмосферу", - розповідають музиканти.

Альбом був записаний на київській SoundPlant Studio, а обкладинку для нього намалювала Ірина Корнієнко.  

Сома — київський гурт, заснований у 2016 році На їхньому рахунку два сингли: "Любить и ненавидеть" (2016) та "Хроники" (2017), і два повноформатні альбоми. 

Сома у соцмережах:

https://somygram.bandcamp.com/album/--2
https://www.instagram.com/somygram/
https://www.facebook.com/somygram