Sunrise випустили третє лайв-відео

Київський power metal гурт випустив лайв-відео з оркестром на трек "Nightingale" з нового альбому. Це третє та останнє лайв-відео, зняте на минулорічному концерті за участю духового оркестру Збройних Сил України.

Трек увійде до майбутнього, четвертого за рахунком студійного альбому команди. За словами музикантів, робота над платівкою наразі триває, а кінцевий результат буде дещо стилістично відрізнятися від попереднього доробку гурту. Наразі ж Sunrise готує ювілейне перевидання другого альбому "Trust Your Soul", для чого запустив власну краудфандингову кампанію

Нагадаємо, духовий оркестр Збройних Сил України взяв участь у концерті Sunrise, присвяченому 15-річчю колективу, який відбувся у лютому минулого року в київському клубі Bingo. Усього на сцену концертного майданчика разом із гуртом піднялося близько 50 музикантів оркестру, включаючи двох диригентів: художнього керівника полковника Биковського Ігора Петровича та майора Школового Бориса Борисовича, який створив оркестрові аранжування до метал-треків.

Sunrise – power metal гурт, що був заснований у Києві у 2003 році. У дискографії команди – 3 повноформатні альбоми, концертний DVD, ряд EP та синглів, а у концертній історії – виступи на одній сцені із Rage, Bonfire, Civil War, Helloween та іншими ключовими командами жанру, а також спільний концерт із Заслуженим академічним оркестром Збройних Сил України до 15-річчя гурту.

Sunrise у соцмережах:

Офіційний сайт: https://sunriseband.net
Вконтакте: https://vk.com/sunrisekiev
Facebook: https://www.facebook.com/sunrisekiev
Bandcamp: https://sunrisekiev.bandcamp.com/releases