Обрій випустив перший кліп

Ужгородський дез-метал гурт 1 листопада випустить новий міні-альбом "У залізних обіймах лещат", а сьогодні хлопці презентували кліп на пісню "За небокрай" із цього релізу. 

Дебютний кліп представників нової хвилі ужгородського дез-металу "За небокрай" - це пісня із прийдешнього міні-альбому "У залізних обіймах лещат", присвячена проблемам людини та суспільства. Вона про ситуації, коли, навіть живучи звичним життям, почуваєш себе "не у своїй тарілці".

Автор відео — Олександр Матвєєв, а за звук відповідав Олексій Казанцев.

9 листопада відбудеться презентація EP в Ужгороді. Окрім того мають відбутися концерти у Києві, Чернігові, Одесі та Харкові. Подробиці гурт оголосить згодом.

Обрій — це death metal гурт з Ужгорода, який виник ще у 2013 році. На звучання гурту вплинули такі колективи як Bolt Thrower, Morgoth, Paradise Lost, Crowbar тощо. На їх рахунку міні-альбом "Олтар утопії" 2016 року, спліт з Soulrest та сингл "Дволикий".

Почитати рецензію на Обрій — Олтар утопії (2016) можна за цим посиланням. Також у нашому тесті ви можете перевірити свої знання біографії гурту. 

Обрій у соцмережах:

https://www.facebook.com/obriymetaluzh/
https://www.instagram.com/obrij_metal/
https://obrij.bandcamp.com/