Sonnium випустив новий міні-альбом

Львівський хіп-хоп виконавець виклав на стримінг-платформи ЕР під назвою "Поміж Тим".

Виконавець, якого вважають сумно-іронічним, записав міні-альбом, що має саме такий посил. За словами автора, він передає його погляди, настрої та бачення, через що його матеріалу закидають певну складність для сприйняття.

"Сім треків, до яких приклався трохи більше, ніж до попередніх за сім років. Напевне, не відкрив нічого нового, просто більш грамотно підкреслив те, що було.

Послання у всьому. Коли у почутому можна віднайти щось знайоме, чи, можливо, якусь частину себе — тоді ти або віриш, або ні, як каже хороша людина Паша Франик", — коментує свою роботу автор.

Арт робив колега музиканта, художник Віталій Брат. За словами автора, малюнок відображає невелику долю прозріння посеред рутини повсякденності.

Всі інструментали на альбомі Sonnium писав сам, за винятком одного, який створив відомий за роботою з багатьма українськими хіп-хоп виконавцями продюсер TrumpBeats.

Sonnium — хіп-хоп проєкт Дмитра Паранчука зі Львова, що бере початок у 2012 році. Раніше виступав під ніками Дивний Сонні, Дивун Сонні. Брав участь у колабораціях з такими артистами як Кашляючий Ед, Айк, Ціна Ритму тощо. До виходу альбому мав у дискографії ЕР "Легенький", що вийшов у 2017 році.

Sonnium у соцмережах:

https://soundcloud.com/sonnium_rap/albums
https://www.facebook.com/sonnium/