Vivienne Mort анонсували великий сольний концерт

14 травня 2020 у Жовтневому Палаці в Києві відбудеться великий сольний концерт гурту, після чого він на невизначений час візьме паузу. Що саме означає ця пауза, музиканти не пояснили. 

Vivienne Mort — інді-поп гурт, що утворився у 2007 році. Лідерка гурту Даніела Заюшкіна є єдиною постійною учасницею гурту. Гурт отримав визнання після дебютного міні-альбому "Essentuki LOVE", що вийшов у 2010. Вже у 2013 гурт випустив дебютний альбом та кліп, який потрапив на телебачення та активно поширився мережею. Протягом 2015-2018 років гурт активно виступав в Україні та Європі. На даний момент, гурт має шість студійних альбомів, сім відеоробіт та отримав кілька премій, зокрема від Джем.ФМ та KarabasLive.

14 травня 2020 у Жовтневому Палаці в Києві відбудеться великий сольний концерт під назвою "Vivienne Mort. Fin de la première partie" (з фр. — Кінець першого розділу). Це буде останній виступ гурту на невизначений час. Ціни на вхід від 420 грн. Купити можна за цим посиланням

"Дорогі друзі! Ми хочемо обійтися без пафосних заяв і сподіваємося, що ця новина не буде прийнята вами трагічно. Vivienne Mort дасть низку концертів повним складом і візьме паузу на невизначений строк. Тут мало б бути класичне запрошення з закликом не пропустити цей концерт, натомість ми просто від себе скажемо, що останнім часом рідко виступали повним складом, дуже за цим скучили, хочемо зустрітися з вами та заспівати разом", - пишуть музиканти у соцмережах.

Нагадаємо, останній альбом гурту "Досвід" вийшов у 2018 році. Рецензію на нього ви можете прочитати за цим посиланням.

Vivienne Mort у соцмережах:

https://www.facebook.com/vivienne.mort
http://viviennemort.com.ua
https://viviennemortmusic.bandcamp.com
https://www.youtube.com/user/VivienneMortTV
https://soundcloud.com/vivienne_mort