RobustFellow випустили лімітовану версію нового альбому Sons Of Alpha Centauri

Четвертий альбом британців, що грають експериментальний psychedelic stoner з елементами прогресивного року та пост-металу, вийшов у колаборації, в якій брав участь київський лейбл.

Альбом британців цього разу має більш електронне звучання. Нових композицій лише дві. Всі інші треки пройшли обробку майстрами експериментів Джастіном Бродріком (Godflesh, Jesu, J. K. Flesh) та Джеймсом Плоткіном (Khanate, OLD, Scorn). Філ Добров, голова лейблу RobustFellow, коментує:

"Якщо не звертати увагу на дописи [remixes], то альбом слухається на одному диханні та є логічним продовженням попередньої роботи "Continuum", як в естетичному, так і в звуковому плані".

Robust Edition альбому містить лімітовану версію з 30 вінілів, з якими йдуть патч, буклет, картка для завантаження та fallout-pack. Robustfellow вже вдруге співпрацює з британським гуртом та німецьким лейблом H42. Першим результатом цієї роботи став альбом SOAC "Continuum", що вийшов минулого року. Єдиним неприємним моментом в роботі Філ називає те, що промо-кампанія SOAC співпала у часі з кампанією випуску альбому "Legends" киян Ethereal Riffian

"За першої можливості плануємо запросити Sons of Alpha Centauri взяти участь в одному з міцних івентів. Також є думки, щодо реалізації лімітованого боксу з дискографією гурту", — додає Філ.

Лейбл RobustFellow бере свій початок у 2013 році. Крім діяльності лейблу, хлопці займаються організацією масштабних концертів та фестивалів. За їх участі, до України приїжджали Weedeater, Mars Red Sky, Greenleaf, Elder, Loinen, Methadone Skies та інші. На лейблі виходили збірки Electric Funeral Cafe та альбоми таких українських гуртів як Bomg, Celophys, Ethereal Riffian, Somali Yacht Club та Soom.

RobustFellow у соцмережах:

https://www.facebook.com/RobustfellowProds/
https://robustfellow.bandcamp.com
https://www.youtube.com/user/TheRobustfellow
https://www.instagram.com/robustfellow_prods/
https://twitter.com/robust_fellow