Кияни N█O випустили міні-альбом

Пост-блековий гурт днями виклав ЕР "Isolates". Реліз вийшов з більш агресивним звучанням, ніж дебютний альбом.

Музиканти повністю відмовились від використання синтезаторів, що у звучанні альбому грали не останню роль. За словами самих хлопців, для них це радше експеримент з підсилення блек-металевої частки у загальному саунді:

"У першу чергу, можна виділити більш потужний звук басу — наш новий басист дуже вдало використовує "перегруз", та додав кілька цікавих рішень у саму партію. Крім того, на цьому ЕР барабани записано вживу. Ну і цього разу ми вирішили звести запис власноруч, тож змогли максимально наблизити його до бажаного звучання".

Зведенням та мастерингом займався басист гурту Микита Ларіонов.

Обкладинка доповнює гнітючу атмосферу релізу:

"У цьому арті ми бачимо не стільки безвихідь, як, власне, почуття ізольованості. Ми знаходимось наодинці, всередині власної свідомості, всередині стін, які звели власноруч, щоб відгородитись від світу. І лише через маленьке "віконечко" органів чуття можемо споглядати зовнішню реальність".

Автором фото є Том Барретт.

N█O - це black metal гурт з Києва, який виник наприкінці 2015 року як one-man-band проєкт, але згодом розрісся до великого колективу з 5 учасників. До цього у дискографії музикантів був дебютний альбом "Adrestia".

N█O у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/no.band.black
Bandcamp: https://nobandblack.bandcamp.com