Гурт Bojevilla випустив новий DIY-кліп

Київський гурт оприлюднив відео на пісню "Місто" з нещодавно випущеного дебютного альбому "Яскраво Чорний Ящик". Усі кадри були зняті за допомогою телефону, а створення відео загалом проходило за принципом DIY.

"Під час підготовки до зйомок, ми зрозуміли, що наша ідея дуже близька до ідеї, викладеної у творі "Intermezzo" Михайла Коцюбинського. За винятком того, що наш персонаж не знаходить у природі сили повертатися під "залізну руку города", а приймає рішення повертатися туди, звідки прийшов.

Метод зйомки був вибраний для того, щоб нагадати, що розмови з екранами телефонів на вулиці можуть здаватись божевіллям та, крім того, бути небезпечними", - розповідають музиканти. 

Нагадаємо, альбом "Яскраво Чорний Ящик" побачив світ 26 вересня. Ви можете почитати рецензію на нього та коментарі гурту до кожного з треків. 

У жовтні розпочнеться тур з презентацією альбому, який охопить 13 міст і завершиться 30 листопада у Києві на OUTSIDER fest II, в клубі Бінго. 

Bojevilla - київський гурт, який почав свою історію у 2016 році випуском першого синглу. У 2017-му колектив випустив міні-альбом "Блуд", який потрапив у шорт-лист в номінації Best Metal Album премії BUMA. Загалом же на рахунку команди 3 відеокліпи, один міні-альбом, один повноформатник, тур по Україні та Білорусі в 2017-му, та поїздка найбільшими літніми фестивалями у 2019-му. Всі студійні записи буди здійснені на київській студії Revet Sound під керівництвом Сергія Любинського. У своїй творчості Bojevilla реконструюють питання екзистенції, хаосу, місця людини у світі та місця світу у людині.

Bojevilla у соцмережах:

https://www.facebook.com/bojevilla
https://instagram.com/bojevilla
https://twitter.com/bojevilla_band