До виходу готується документальний фільм про Хамерман Знищує Віруси

Український гурт поділився першим трейлером документального фільму "ХЗВ - ХХ років в адекваті".

Автор фільму — давній прихильник творчості та друг музикантів, режисер Дмитро Тяжлов. Наразі, стрічка у процесі монтажу, а дата виходу запланована на початок 2021-го року. 

За словами автора, робота почалась ще з відео на трек "Янукович", яке було викладено в ніч розгону студентів силовиками 30-го листопада 2013 року. Так, фільм міститиме архівні зйомки, що були задокументовані протягом останніх шести років. 

"Важкого було немало: наприклад, тікати з Івано-Франківська, коли там вже відкрили справу, яка загрожувала нам 5 роками тюрми. Також важко було підібрати на базарі в Хмельницькому двох сирих курок такого розміру, щоб вони якраз годилися нам в якості головних уборів для виступу на Respublica Fest. Просто справа в тому, що в цих і безлічі інших ситуаціях з нами був і нас знімав Дмитро Тяжлов — режисер цього фільму. Він всюди з нами протягом останніх 6 років", - згадує Альберт Цукренко.

Утім, в остаточну версію не увійде багато цікавого матеріалу, з огляду на об’єм відзнятого. Проте, самі ХЗВ натякають, що найцікавіше буде всередині, а все, що не увійшло до фінального монтажу, вийде у якості додаткових матеріалів. 

У фінансуванні виробництва фільму бере участь Український Культурний Фонд.

Хамерман Знищує Віруси виникли у місті Суми у 1996 році. Шоу ХЗВ завжди супроводжуються екстравагантними та екстраординарними витівками та високим вмістом ненормативної лексики. Так, проти них була відкрита кримінальна справа за "групове хуліганство" через те, що хлопці виступали майже оголеними на фестивалі Porto Franko в Івано-Франківську.

Нагадаємо, раніше ХЗВ випустили невеликий документальний фільм до річниці кримінальної справи.

Хамерман Знищує Віруси у соцмережах: 

https://www.facebook.com/HZVBAND/
https://h-z-v.bandcamp.com/