Olive Taud випустила нове лірик-відео

Польська та українська хіп-хоп культури об'єдналися на альбомі "Break Ways" (2019) від виконавця Finger Trips, що вийшов на вінілі за підтримки лейблів Kickit Records та Potok Funka.

"I Wanna Dance" - пісня з альбому "Break Ways", записана Finger Trips спільно з Olive Taud. Саме на неї дівчина і зняла лірик-відео. 

Цей альбом поєднав польський та український хіп-хоп в одному місці. Саундпродюсер релізу Finger Trips надихався при його створенні різними графіті, брейк-дансом та реп-івентами. При написанні артист користувався семплерами Akai MPC1000 та Roland SP 404. 

Альбом вийшов на 12” вінілі за підтримки українського лейбла Kickit Records та польського (раніше полтавського) лейблу Potok Funka. Також він доступний на стрімінгових сервісах.

Дніпровська реп-виконавиця Olive Taud раніше була відома як Олдскульний Ніндзя. У 2019 дівчина вирішила змінити звучання проєкту на більше сучасне і тому стала писати музику під новим іменем. Варто додати, що проєкт Olive Taud виконавиця позиціює, як абсолютно окремий, не пов'язаний з Олдскульний Ніндзя.

Olive Taud у соцмережах:

https://www.facebook.com/olivetaudua/
https://www.instagram.com/iamolivetaud/
https://soundcloud.com/olivetaud
https://www.youtube.com/olivetaud