Проєкт Urgalia випустив новий міні-альбом

Черкаський проєкт представляє перший у своїй дискографії міні-альбом "The Light". 

Urgalia - це музичний проєкт Олександра Берегового (aka Robin), утворений у 2002 році в місті Черкаси. Він був запланований як black metal проєкт, і спершу був записаний демо-альбом саме у цьому жанрі.

Однак з 2009 року Urgalia починає змінювати стиль в бік психоделічного тріп-хопу, передусім надихаючись ранніми альбомами Tricky. До проєкту приєднується Ігор (aka Веня), і саме з ним був записаний дебютний альбом "Fury" (2011), де він відповідав переважно за гітари, а Олександр зробив все програмування і записав голос (spoken word). У складі, такого ось дуету було зіграно кілька концертів.

На початку ж 2012-го проєкт припинив виступи та став студійним. Олександр протягом двох років самостійно записав ще ряд демок, частина яких потрапила врешті на компіляцію "Moons of Jupiter" (2014).

З 2015 року проєкт був у тимчасовій сплячці, але всередині літа 2019-го відновив діяльність, утім без Ігоря. Отож, новий міні-альбом "The Light" Олександр Береговий записав самостійно на власній Owlcraft studio, він же робив зведення і мастеринг. 

Urgalia у соцмережах:

https://urgalia.bandcamp.com/|
https://www.facebook.com/Urgalia-102032944494982/