OwlCraft більше не грає блек-метал

На початку травня проєкт OwlCraft заявив про кардинальну жанрову зміну – тепер проєкт писатиме музику в жанрі шугейз замість чорного металу.

"Все змінюється... І OwlCraft не є винятком, тому змінює стиль на shoegaze. У жанрі black metal було все зіграно і сказано... Принаймні на цей час", – йдеться в дописі виконавця на Facebook.

Нове перетворення вже можна оцінити на свіжому ЕР виконавця "We Will Never Be The Same".

"Назва альбому каже сама за себе – we will never be the same... Це альбом про переживання війни і про те, що після війни ми вже будемо зовсім іншими", – розповідає виконавець Неформату.

Олександр Береговий, єдиний учасник OwlCraft, почав працювати над альбомом вже під час війни, коли вона тільки почалася, і це не могло не вплинути на настрій релізу.

"Підхід (ред. – до написання музики), звичайно, змінився теж. Тепер я намагаюсь передати більше емоцій, трохи інший саунд... Ну, і чистий вокал."

OwlCraft – черкаський one-man проєкт, який створив Олександр Береговий у 2015 році. Виконавець має багату дискографію в жанрі блек-метал, але у 2022 році перепрофілювався у шугейз-проєкт.

OwlCraft у мережі:

https://www.facebook.com/owlkvlt

Фото обкладинки – Facebook виконавця