Руки’в Брюки презентують у Києві новий альбом

Київський рокабілі гурт готується презентувати у Києві сьомий повноформатний альбом, що буде повністю українськомовним. 

Реліз міститиме 11 треків, серед яких вже відомі "Хитай стегна" та "Я вигадав світ", кліп на яку вийшов навесні цього року. Окрім того усі, хто заповнить форму, можуть отримати доступ до нової пісні "Вітер Дме".

На новому альбомі Руки’В Брюки обіцяють вразити слухачів не тільки рок-н-ролом українською, але також стилем retro soul. Раніше гурт надихався більше рок-н-ролом 50-х років, а зараз відчувається сильний вплив афроамериканських виконавців першої половини 60-х. На альбомі також є запрошені музиканти: у деяких піснях можна почути потужну духову секцію, та навіть електроорган.

Презентація альбому відбудеться 13 вересня у Caribbean Club. 

Нагадаємо, Руки'в Брюки випустили свій останній повноформатний альбом "Jumpin' & Humpin" наприкінці минулого року.

RvB (Руки'в Брюки) - київський рокабілі гурт, який виник у 2007 році. Олександр Ремез, він же Юний, за словами його колег з тусовки, перший, хто заспівав рідними та зрозумілими усім мовами про те, що і має бути в рокабілі: танці, жінки, почуття, американські машини. У їхній музиці дуже відчувається рок-н-рольний і ритм-н-блюзовий вплив 1950-х. Особливо це можна почути у використанні духової секції в піснях. Музика від стиляг і для стиляг. Цей колектив більшість людей бачила в телевізорі на масі українських каналів. Гурт RvB світився у новорічних виступах і на програмі Х-Фактор. Вони активно популяризують свою субкультуру.

Читайте також про 10 знакових гуртів в українському сайкобілі та рокабілі.

Руки'в Брюки у соцмережах:

https://www.facebook.com/rukivbryuki.rvb/
https://rukivbryuki.bandcamp.com