The Unsleeping випустили студійний лайв

Український інді-рок гурт представляє студійний відео-лайв, на якому виконує п'ять своїх пісень. 

Сетліст студійного лайву складається з п’яти пісень, кожна з яких підписана на початку і в кінці запису. Перші дві з них — "Wonderland" і "Denise" — треки з торішнього ЕР "Deviatve", три інші — "Fire of red", "Crashing inside", "Suppose you die" — хоча і зовсім нещодавно релізнуті, але давно виконуються на концертах.

"Це і є головним сполучним елементом для пісень — усі п’ять треків видозмінювалися на концертах, щоразу набуваючи нових сенсів. Якщо "Fire of red" — наймолодша з них і вперше була виконана минулого літа, то пісням "Crashing inside" і "Suppose you die" вже три роки. "Crashing inside" взагалі пройшла шлях від Post-grunge до тієї форми, яку має нині. Вона особлива тим, що окрім студійного лайву існуватиме лише в живому виконанні, свідомо ніде не закріплюючись і отримуючи можливість метаморфози, як живий організм", - розповідають музиканти. 

Запис проходив на студії SoundPort, а за звук відповідали Indie Wonderland.

Нагадаємо, за результатами голосування у рамках премії APPS Music & Sziget: Awards 2019, саме The Unsleeping представлять Україну на фестивалі Sziget

Гурт The Unsleeping було створено 2013 року п'ятьма уманськими рок-музикантами: Євгеном Морозом (вокал), Сергієм Гончаром (ударні), Іваном Смірновим (бас-гітара), Назаром Слободяником (гітара) та Дімою Фішером (гітара). У 2016-му хлопці випустили перший міні-альбом. Після виходу дебютного EP "Deviatve" гурт отримав багато позитивних відгуків від слухачів та критиків, а сам альбом у пресі неодноразово називали одним з кращих українських релізів 2018 року. Після цього про гурт заговорили в соцмережах і почали запрошувати на великі українські фестивалі.

Почитати нашу рецензію на The Unsleeping - Deviatve (2018) можна за цим посиланням.

7 липня на березі Дніпра The Unsleeping проведе свій перший великий концерт у столиці разом з гуртом Our Atlaantic.

The Unsleeping у соцмережах:

VK - https://vk.com/theunsleeping
Facebook - https://www.facebook.com/theunsleeping/
Soundcloud - https://soundcloud.com/the-unsleeping/sets/deviatve