Ціна Ритму презентує новий альбом у кількох містах. ДОПОВНЕНО

Рівненський хіп-хоп гурт анонсував кілька концертів, на яких відбудеться презентація нового альбому "Вічний Двигун".

Вже майже рік Ціна Ритму зберігає тишу, якщо не брати до уваги сольні релізи та сингли учасників проекту, сторонні проекти та розрізнені виступи. Довгий Пес, Джонні Дивний та Аппекс весь цей час, як лебідь, рак та щука, рухались у різних жанрових напрямках. Але зараз музиканти нарешті готові представити слухачам новий матеріал. Окрім треків з нового альбому також можна буде почути пісні з сольних проектів кожного учасника та вже всім відомі треки.

Концерт у Луцьку запланований на 11 травня, у Львові — на 25 травня, а у Києві - на 8 червня. Концерт у Луцьку відбудеться за участі Денні Дельта, Енджой та Вутабі. А от у Львові сцену з Ціною Ритму розділять Demit, Wootabi., Братське Коло та DJ Shon. 

Музиканти також зауважили, що це останній реліз Ціни Ритму в такому звучанні перед моментом трансформації. 

Новий альбом "Вічний Двигун" слухати тут:

Youtube http://bit.ly/2GZa0oS
Deezer http://bit.ly/2Jgz2Cw
Spotify https://spoti.fi/2ZRD8qy  

Нагадаємо, трохи раніше гурт випустив перший сингл з майбутнього альбому - трек "Синій Екран" за участі Тулима. Окрім того на підтримку релізу вийшов у кліп на трек "MVP".

Ціна Ритму (Tha Price Of Da Rhythm) — у минулому об'єднання двох хіп-хоп гуртів, які співпрацювали разом з 2010 року. Через рік було вирішено переформуватись в повноцінний гурт. Матеріалом, що дав початок розвитку Ціни Ритму став реліз від Довгого Пса та Джонні Дивного, який мав назву "Дивний Пес та Довгий Джонні" (2011), а дебютним альбомом, уже повноцінного складу гурту того періоду, став реліз "СтарYO!", який вийшов у вересні 2013 року. На даний момент до складу гурту входять троє MC: Аппекс, Джонні Дивний та Довгий Пес. Гурт є резидентами лейблу Kinglomerate

Ціна Ритму у соцмережах:

Bandcamp: https://price-of-da-rhythm.bandcamp.com
Soundcloud: https://soundcloud.com/price-of-da-rhythm
Instagram: https://www.instagram.com/priceofdarhythm
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCi7eAAJDzhE3q7h0OE-AMxw
Facebook: https://www.facebook.com/price.of.da.rhythm

Події у соцмережах: 

https://www.facebook.com/events/309977689900437/
https://www.facebook.com/events/828062777558248/
https://www.facebook.com/events/1279045815577998