Etsykh випустили дебютну демку

Український гурт нещодавно випустив свою першу роботу — дебютне демо.  

Etsykh - це ex-Datura, адже саме так перейменували себе ті учасники гурту, які після подій на сході перебралися до Києва. Наприкінці 2018 року музиканти вирішили перейменувати один з двох активних складів Datura, щоб уникнути плутанини. Однак музика Etsykh досі залишається таким же безкомпромісним brutal death grind американської школи, фундамент якого був закладений Datura з 1999 року. 

Учасники Etsykh :

  • Антон(ex-Datura 2004 - 2018) - вокал та гітара
  • Ед (ex-Datura 2006 - 2018) - ударні
  • Юлік (ex-Bredor, ex-Stalino, ex-Datura 2018) - бас

Нагадаємо, раніше Etsykh мали поїхати у тур з чеською Death Metal командою Hypnos та українськими гуртами Fleshgore і Revolt, однак згодом були вимушені відмовитися від участі у ньому. Тим не Проте їх київський виступ, запланований на 21 квітня, не скасовується, тож Etsykh можна буде почути наживо у Volume Club. 

Datura - східноукраїнська версія Deeds of Flesh, активні з 1999 року. Мають велику дискографію та чимало відіграних концертів в Україні та найближчих країнах. За майже 20 років діяльності гурт випустив 6 повноформатних альбомів і ряд сплітів і EP та турив з такими групами, як Deranged, Disgorge (Mex), Demented Retarded, Kraanium, Smashed Face, Mucopus, Sanatorium, і ділив сцену на різних фестивалях з Nile, Cannibal Corpse, Napalm Death, Putridity, Misery Index, Gorguts. Після початку російсько-української війни частина учасників виїхала на підконтрольну Україні територію, де продовжила діяльність гурту. Наразі цей склад перейменувався на Etsykh, а під назвою Datura грає команда, який базується на тимчасово непідконтрольній території.

Etsykh у соцмережах:

https://www.facebook.com/etsykh/
https://etsykh.bandcamp.com/releases