Гурт Korzo випустив ще один сингл з нового аьбому

Закарпатський гурт поділився ще одним синглом зі свого третього повноформатного альбому "Inspire", який вийде 12 квітня на фінському лейблі Lion Music. Окрім того на пісню "In the End" музиканти представили також і лірик-відео.

Пісня "In the End" зроблена у дусі попередніх робіт Korzo, а також, це перша пісня, яку була написана для нового альбому восени 2017 року.

"Ми всі стикаємось з викликами; ми усі проходимо через важкі часи, але все одно, кожен з таких моментів зрештою, робить нас сильнішими", - зазначає вокаліст Джейкоб Мозес. 

"Для мене ця пісня стала таким собі одкровенням, але попри меланхолічний початок — ми всі посміхатимемось у кінці.", - додає гітарист Мирослав Данко. 

Нагадаємо, до студії музиканти прийшли у жовтні 2017 року і з новим лайн-апом почали працювати над наступним альбомом, тобто "Inspire". 

Над релізом працювали:

  • Jacob Erock Moses - вокал
  • Dimi Rich — гітара/бас/бек-вокал
  • Славік Данко — гітара/бас/клавішні
  • David Ulrich - Перкусія

Запис, зведення та мастеринг музиканти провели на студії Beast Sound під керівництвом звукорежисера Дмитра Павловського (він же Dimi Rich). 

Korzo - це progressive rock/post-metal проект, який утворили у 2013 році учасники ужгородських гуртів Majesty of Revival та Bloody Terror. У 2014 році проект випустив дебютний інструментальний альбом "Polarity". Реліз отримав чимало позитивних відгуків, тож після 2-річної перерви проект повернувся до діяльності з новим лайн-апом і восени 2017-го записав новий лонгплей "Supremacy". 

Korzo у соцмережах:

https://korzo.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/beast-sound-studios/
https://www.facebook.com/korzomusic
https://www.instagram.com/korzoofficial/