Cheshires випустили кліп на першу україномовну пісню

Після тривалого мовчання одеський альтернативний гурт повернувся з новим кліпом на пісню "Хардкор". Режисером відео вже традиційно став гітарист колективу Максим Денисенко, який професійно займається пост-продакшном, раніше робив відео для українських і зарубіжних артистів, в тому числі й для одного з проектів Стефана Олсдала, бас-гітариста Placebo.

"Хардкор" – перша україномовна пісня гурту. Вона була записана на київській студії Revet Sound, де створювали свою музику The Hardkiss, Vivienne Mort, Detach і багато інших популярних українських команд.

Зйомки кліпу проходили протягом трьох днів на трьох різних локаціях – театр, ліс під Одесою і морський вокзал. На зйомках постраждала книга "Звіяні вітром".

"За сюжетом, у лісі ми повинні були підпалити книгу, і цей роман виявився найкращим, що потрапило під руку. Наполовину обгорілий том класичної літератури був збережений для історії та на пам'ять про цей кліп. А ще ми всі дикою замерзли, а у Макса в останній день зйомок ще й температура піднялася. Але воно того варте! І, звичайно ж, у цій роботі, як у нас заведено, є "подвійне дно", глибину якого кожен виміряє для себе сам", – коментують кліп музиканти.

Гурт Cheshires був створений в Одесі в далекому 2004-му. На їхньому рахунку чотири студійні альбоми, численні концерти в Україні та за її межами. Після виходу попереднього альбому "Суперминор", який музиканти вважають головною своєю роботою на сьогодні, гурт два роки перебував у творчому затишші. За їхніми словами, "потрібен був час, щоб знову наповнити себе музикою, ідеями та творчою енергією".

Але вже 5 квітня хлопці дадуть концерт у столичному клубі Теплий Ламповий, після чого обіцяють шанувальникам не зникати більше так надовго.

Гурт Cheshires виник в Одесі у 2004 році. Спершу гурт мав назву "Чеширский Кот", яку згодом змінив на Cheshires. У 2006 році музиканти видали свій перший альбом "Айлурофобия". Зараз же на їх рахунку кілька альбомів. 

Почитати рецензію на Cheshires - Суперминор (2017) можна за цим посиланням

Cheshires у соцмережах: 

https://www.facebook.com/cheshiresofficial/
http://cheshiresofficial.com/
http://vk.com/cheshiresofficial
https://www.instagram.com/cheshiresofficial/
https://twitter.com/cheshiresband
https://soundcloud.com/cheshires