Love'n'Joy презентують у Києві новий альбом

Київський гурт 15 лютого влаштовує презентацію свого дебютного лонгплею "Bender On The Silk Road".

Рок-тріо Love'n'Joy раніше випустило три сингли на підтримку релізу, а саме "Brut", "Come About" і "Starry Night". Їх та інші пісні з нового альбому колектив виконає 15 лютого у Mezzanine в компанії Vlad Fisun (перший український ді-джей, який виступав на Sziget та Burning man) та Vertuha trio, які до ранку гратимуть сети з вінілів.  

Квитки на подію коштуватимуть 250 гривень. 

Альбом має вийти на дисках та вінілах, а також у цифровій версії 1 лютого. На фото зверху - обкладинка релізу, авторкою якої є Анастасія Керножицька.  

До слова, навесні гурт вирушить у тур на підтримку альбому "Bender On The Silk Road". Його дати та географія стануть відомі трохи згодом. 

Love'n'Joy - молоді київські музиканти, які діють з 2009 року і вміло поєднують інді-рок з психоделічним звучанням 60-х. Більшість часу музиканти проводять на своїй студії Crimy Records, а в інший час - їздять з концертами по Європі. За останні два роки хлопці встигли відвідати Польщу, Чехію, Німеччину, Австрію, Францію і Швейцарію у рамках трьох євротурів. 

Гурт Love'n'Joy випустив свій перший однойменний EP ще у 2010 році. Протягом декількох років хлопці записали серію синглів, кращі з яких увійшли до "Singles Collection".

Love'n'Joy у соціальних мережах:

Web: https://lovenjoyband.com
Facebook: www.facebook.com/lovenjoyband
YouTube: https://www.youtube.com/user/TheSaver13
SoundCloud: https://soundcloud.com/lovenjoyband
Instagram: https://www.instagram.com/lovenjoyband