Gamardah Fungus присвятив новий альбом Індії

Дніпровський колектив випустив новий альбом "Crossing The Wasteland", який став уже третім лонгплеєм гурту, випущеним на лейблі Flaming Pines.

Музиканти намагалися через звуки нового альбому передати сухий мінімалізм і таємничу красу великої індійської пустелі Тар, що надихала їх під час  поїздки по Індії.

"Після поїздки по Індії ми вирішили присвятити наш новий альбом пустелі Тар, це великий, засушливий регіон у північно-західній частині Індійського субконтиненту, який утворює природний кордон між Індією та Пакистаном.

Він також відомий як Велика Індійська пустеля, і перетинаючи його порожню смугу, ви також відкриєте чудовий світ Джайсалмерського Золотого Міста та красу куполів мечеті, покритих піском, в місті Біканер. У цих місцях за допомогою бідної природи, унікальної архітектури, стародавніх духів і суфійської музики ви відчуваєте втечу від реальності до нірвани, і ваша душа відкриває шлях із сансари. Цей альбом - наше бачення сучасної та сакральної азіатської культури - багата, загадкова та недостатньо вивчена.

Це, мабуть, наш найбільш мінімалістичний альбом на сьогодні. Ми свідомо відмовилися від багатошарових звукових форм і методів, які використовувались на попередніх записах. Ми хотіли сконцентруватися на звукових повтореннях та паузах, як в індійських мантрах та народній музиці, намагаючись досягти глибокого трансу з мінімальним арсеналом - тільки гітарою, модульним синтезатором і танпурою", - описують роботу над альбомом музиканти. 

Альбом  "Crossing The Wasteland" вийшов 1 листопада на лейблі Flaming Pines. Він уже доступний на дисках та у цифровій версії. 

Нагадаємо, попередній альбом колективу - реліз  "Fairytales" - вийшов у жовтні минулого року. Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням

Проект Gamardah Fungus сформований у 2009 році в Дніпрі саунд дизайнером Ігорем Ялівцем і гітаристом Сергієм Ягодою. Якщо занурюватися в термінологію, то в опусах Gamardah Fungus можна почути drone ambient, dark jazz, експерименти з електроакустикою та авторські польові записи. На сьогодні гурт має чимало релізів, відеокліпи та значний список творчих колаборацій з різними музикантами, режисерами, художниками, письменниками тощо.

Прочитати рецензію на реліз "Herb and Potions" (2016) можна тут.

Gamardah Fungus у соцмережах:

Вконтакте: https://vk.com/gamardahfungus
Bandacamp: https://gamardahfungus.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/GamardahFungus
Soundcloud: https://soundcloud.com/gamardahfungus
Vimeo: https://vimeo.com/gamardahfungus