Новий альбом "Endless Melancholy" з'явився на шведському лейблі

Київському проекту "Endless Melancholy" найближчим часом виповниться 5 років. На честь цієї дати музикант 14 листопада, рівно через 5 років після дати заснування  проекту, видав невеликий альбом саундтреків для документального фільму "Острог: в тіні історії" - "In The Shadow Of History".
 
Реліз міститить дев'ять треків, які можна придбати, як у цифровій версії, так і на диску. Тираж CD лімітований, а вартість одного складає 10 доларів
 
15 грудня реліз з'явився також на офіційному бендкемпі шведського лейблу "1631 Recordings", де його цифрову версію продають за 6 євро.
 
До слова, 10 грудня у мережі з'явився новий сингл проекту "Endless Melancholy", який музикант записав спільно з Метом Фінні, - пісня "We Found Love". Це свого роду кавер на однойменну пісню співачки Rihanna.
 
 
 
"Endless Melancholy" - це музичний проект киянина Олексія Сакевича, який  створив його у листопаді 2011 року, аби виразити свою любов до інструментальної музики. З того часу проект встиг випустити дуже багато альбомів, синглів, EP, компіляцій тощо. У різний час релізи "Endless Melancholy" випускались на таких лейблах, як Preserved SoundTwice RemovedHidden Vibes і AZH Music Label.   
 
Почитати рецензію на "Endless Melancholy - Her Name In A Language Of Stars" (2015) можна тут. 
 
"Endless Melancholy"  у соцмережах: 
 
Bandcamp: endlessmelancholy.bandcamp.com 
Soundcloud: soundcloud.com/emelancholy 
FB: www.facebook.com/emelancholy