Weekly Digest 6 — 12 вересня

Довгоочікуваний альбом Amyl And The Sniffers; Andrew W.K. тусується з богом; всі, хто тільки може, роблять кавер на "Чорний Альбом" Metallica, а ще душевний панк Face To Face та інді We Were Promised Jetpacks, гумор в екстремальному металі та 34-ий альбом космічних рокерів у Weekly Digest.
Aborted — ManiaCult

Після трипісенного EP у квітні, Aborted знову потрапляють в даджест вже з повноформатником. Сюрпризів нема, а їх і не треба, ви отримаєте саме те, на що очікуєте. Але окремо виділю гумор у кліпі на "ManiaCult", жарти в заголовках смішні.

spotify | apple music | youtube music

 

Andrew W.K. — God Is Partying

Король вечірок Andrew W.K. несподівано випустив дуже епічний, стадіонного розмаху heavy metal альбом, у якому відчувається любов до 80-х, епічних синтів та Оззі з Діо. Здебільшого я був знайомий з творчістю Andrew W.K. за його альбомом 2012 року "I Get Wet", у якому, звичайно ж, був хіт на всі часи "Party Hard", цього ж разу хіти на альбомі набагато темніші, але все ще дуже заряджають — відчуваю, що "I’m in Heaven" та "Babalon" я буду переслуховувати ще дуууже багато разів.

spotify | apple music | youtube music

 

Amyl and The Sniffers — Comfort To Me

Якщо ви не чули про цих австралійців, то чи ви взагалі слідкували за музикою останні кілька років? Гурт увірвався з андерграунду в мейнстрим з двох ніг, взутих у ковбойські черевички. Усе завдяки хітовому звучанню, неймовірній енергетиці та харизмі Емі Тейлор, яка стала настільки іконою сучасної панк-музики, що Майлі Сайрус чи її стилісти, не соромлячись тупо копіюють її образ. Фіти з Viagra Boys та Sleaford Mods, нагороди Best Band, Best Live Act та Best Musician на Music Victoria Awards of 2020, зйомки у лукбуці GucciAmyl and The Sniffers заслуговують усіх цих приколів. Ще по синглах я зрозумів, що гурт дорослішає, вдало витрачає гроші від лейбла і звучить впевнено як ніколи, водночас не втрачаючи того панк-запалу, за який їх люблять. "Comfort To Me" — це логічний розвиток і перетворення з роздовбаїв, але не лузерів, у справжніх панків, бо, як казав колишній бармен Кислого Тому, ударник гурту Noise Bomb та один із засновників компанії продуктів веганського харчування "Залупці", Морж: "Панк має бути багатим та успішним". Молодці!

spotify | apple music | youtube music

 

Black Mass — Feast At The Forbidden Tree

Почорнілий швидкий метал з Бостону, штат Массачусетс. Достойний альбом для поціновувачів жанру — чудовий баланс веселощів та злості.

spotify | youtube music


 

Face To Face — No Way Out But Through

Fat Wreck Chords продовжує видавати душевні альбоми. Фронтмен Face To Face Тревер Кейт так прокоментував альбом: "Для мене "No Out Out But Through" означає протистояти життєвим перешкодам, а не шукати, як від них втекти чи де від них сховатись". Помірно сумний, альбом від дорослих каліфорнійських панків, що, однак, і надихає.

spotify | apple music | youtube music


 

Hawkwind — Somnia

Hawkwind відомий шанувальникам важкої музики як гурт, з якого вигнали Lemmy, бо він не підійшов за вайбом (Hawkwind їли кислоту, а Lemmy пив та прискорювався, тож разом їм було не просто), а шанувальникам прог-музики відомий як один з найперших space rock колективів. У 2021 році Hawkwind святкують 52 роки на сцені та видають свій 34-ий повноформатник.

spotify | apple music | youtube music

 

Trappist / Connoisseur — Cross Faded

Спліт поціновувачів пива Trappist та поціновувачів рослини Connoisseur вийшов сповненим потужних швидких бойовиків та фузового затуманення. Назви треків на цьому спліті — окремий вид мистецтва.

spotify | apple music | youtube music


 

Various Artists — The Metallica Blacklist

53 виконавці каверять легендарний "Чорний альбом". Компанія зібралась цікава: тут і рокери, і попвиконавці, і латино музика, і репери. Коротше, є дуже цікаві кавери, а є не дуже, однак погодьтесь: видати збірку каверів на свій найуспішніший альбом, яка буде складатись з семи (!!!) 12 дюймових платівок, під силу лише такому гурту як Metallica. Всі прибутки підуть на доброчинність.

spotify | apple music | youtube music

 

We Were Promised Jetpacks — Enjoy The View

Дуже крутий альбом від шотландських інді-рокерів, які потрапили у наш торішній Yearly Digest. Як завжди, красиво, душевно та щиро. Пісню "Fat Chance" вважаю одною з найбільш життєстверджувальних, що я чув за цей рік, навіть якщо не будете слухати альбом, дуже раджу ознайомитись хоча б з нею.

spotify | apple music | youtube music

 

Усі попередні випуски Weekly Digest шукайте тут.

Neformat.com.ua ©