Weekly Digest 29 листопада — 5 грудня

Від спейс-року до постблеку, від постпанку до почорнілого смерть металу, і навіть різдвяний поп-панк у нашому Weekly Digest!

Failure — Wild Type Droid

Новий альбом space/alternative rock гурту Failure "Wild Type Droid", третій після реюніону команди, перегукується з їхнім культовим (хоч і не дуже успішним з комерційної точки зору) альбомом "Fantastic Planet" 1996 року, останнім релізом перед майже 15-річною перервою. Тут теж описано історію космічних подорожей, теж є цікаві звукові картини та музичні рішення. Якщо ви не знайомі з цим гуртом, раджу таки зацініти спочатку "Fantastic Planet".

spotify | apple music | youtube music


Full Bush — Movie Night

All female noise rock/post-punk гурт із Філадельфії презентує свій другий ЕР. За словами учасниць, мініальбом "Movie Night" про стару квартиру, в якій жила одна з них, і про довгі нічні прогулянки додому, про телефонні дзвінки посеред ночі, які означають, що щось не так, про дисфорію, про загублені вейпи, про поїздки до Флориди, про розмову з внутрішньою дитиною, про фільм про вампірів, який зворушив, про занадто багато алкоголю, про те, як любов може бути вашим рятівником, але також може змусити вас відчути себе втраченим. Про зміни. Особисто і дуже круто.

spotify | apple music | youtube music


Genoсide Pact — s/t

"Ви вмикаєте новини і бачите масові розстріли, глобальну пандемію, нескінченні війни, корпорації та політиків, які намагаються продати вам фігню. Ви берете свій телефон і дізнаєтесь, що ще один друг або член сім’ї помер. Крім того, у вас ніколи немає грошей попри безкінечну працю на боса, який навіть не знає вашого імені. Так стаєш параноїком, розлюченим на весь світ, і приймаєш нігілізм", — каже фронтмен гурту Тім Маллані. Genocide Pact — це повністю негативний смерть метал.

spotify | youtube music


New Found Glory — December’s Here

Після такого треба і трохи позитивного. Флоридський поп-панк/easycore гурт New Found Glory вітає нас із початком зими та святкового сезону. Діставайте ялинку, святкові вогники, закуповуйте подарунки та будьте добрішими одне до одного!

spotify | apple music | youtube music

 

Of Mice & Men — Echo

"Наш новий альбом "Echo" — це повна колекція наших власноруч спродюсованих домашніх записів, створених впродовж 2020-2021 років. Вони дадуть змогу поглянути на наше життя та виклики, з якими ми стикнулися протягом цього глобально безпрецедентного часу. Ця платівка ілюструє втрату та зростання, життя й непостійність, любов і нескінченність — як найпрекрасніші та найтрагічніші частини людського досвіду, що глибоко переплетені."

spotify | apple music | youtube music

 

Rid Of Me — Traveling

Rid Of Me у своєму звучанні поєднують мелодійність та гучність шугейзу, елементи гранжу та панку. Гурт складається з учасників яскравих представників хардкор панк сцени міста Філадельфія, штат Пенсильванія, а саме — Fight Amp, Anxiety Spiral, Low Dose, Legendary Divorce, та Soul Glo.

apple music


So Hideous — None But a Pure Heart Can Sing

So Hideous (раніше відомі як So Hideous, My Love...) — це квінтет з Нью-Йорку, що грає постблек метал. На їхньому четвертому повноформатнику на нас чекає більше оркестрових аранжувань та нестандартних музичних рішень. Альбом звучить тріумфально, натхненно, під час його прослуховування відчуваєш себе у виграші. Чудовий продакшн (окремо хочеться виділити звучання бас-бочки та барабанів загалом), міцний сонграйтинг. Якби реліз вийшов раніше, то неодмінно був би в топах, але вже час нарізати салати.

spotify | apple music | youtube music

 

Unanimated — Victory In Blood

Мелодійний почорнілий смерть метал зі Швеції. 12 років після випуску свого третього повноформатного альбому "Ancient God of Evil", Unanimated повертаються з кривавою перемогою. Шанувальникам жанру має прийтися до смаку.

spotify | apple music | youtube music

 

Volbeat — Servants Of The Mind

Від Volbeat завжди знаєш чого очікувати, сучасний хард рок із солодким вокалом і любов’ю до блюзу. Якщо ви чули бодай один альбом Volbeat, то можна сказати, що ви чули їх усі. Тому це або з перших нот ваше, або можна сміливо пропускати.

spotify | apple music | youtube music

 

Усі попередні випуски Weekly Digest шукайте тут

Neformat.com.ua ©