ТОП-2017: Ігор KyLЯ (Тулим)

Продовжує нашу серію ТОПів Ігор KyLЯ, один із засновників відомого українського хіп-хоп гурту Тулим. Без довгих епілогів - до вашої уваги ТОП-5 релізів 2017 від Ігора!

***

Якщо чесно, то слухав не так багато нових релізів цього року, і, однозначно, не маю жодного альбому, який би зачепив мене абсолютно повністю, від початку до кінця, тому обрав ті, з яких найбільше треків потрапило у плейлист, і те, що слухав найчастіше.

Моя п'ятірка у вільному порядку:

MC Eiht - Which Way Iz West

Хороший реліз від ветерана Вест Коусту, при підтримці легенди Нью Йорку - DJ Premier. "Got that, Represent Like This (feat. WC & DJ Premier)", "Compton Zoo", "4 Tha Og'z (feat. Bumpy Knuckles)" прокачали найбільше, а куплет "The Lady of Rage" на треці "Heart Cold" просто знищує біт до попелу. West west yo!

Дао Парк - Не згорає (ЕР)

Давно шукав таке музло з такою манерою і грувом серед вітчизняних артистів. Круте ЕР, найбільше зайшли перші дві пісні. Чекаю більше!

Ellmatic - Face the Blank Page

Перший сольний альбом від представника нідерландської формації Het Verzet. Класичний, качаючий стиль, як він є, потужний флоу і гра словами, - одна з кращих крю в Європі однозначно.

Leaf Dog - Dyslexic Disciple

Британський звук, джазові семпли, соковитий і грамотний мінімалізм, в деяких місцях цікаві ритмічні малюнки. Приємний англійський акцент, розповіді і роздуми про доволі прості і побутові речі. "The Rain", "Know Myself", "Today", "All in One", "Window", "My scene" - найбільший кайф для мене.

Rock (Heltah Skeltah) - Rockness A.P.

Неповторний тембр і стиль мазафакера у всій красі. Витриманий перевірений роками флоу, достойний список поважних гостей. "Sean lives on" полюбому :)

Окрім цих 5 окремо виділю і порекомендую ще такі альбоми:

  • Apollo Brown & Planet Asia - Anchovies
  • Центра - УсеЄдине
  • ЕШЕЛОН - Золота молодість
  • Довгий Пес, DJ Shon - Chill on da spot
  • Wu-Tang Clan - The Saga continues
  • HOMESICK - Concreto EP
  • Slaine & Termanology - Anti-Hero
  • Lord Lhus - Essentials

Попередні ТОПи: 

Маргарита Кулічова (Grisly Faye)

Юрій Казарян (White Ward)

Тетяна Янковська (Hindu)

Ігор Сидоренко (Stoned Jesus, Krobak)

- Ляна Мицько (Лінія Втечі)

Neformat.com.ua ©