Знайомство з лейблом Suck Puck Recordz: 5 знакових релізів

Suck Puck Recordz — це одеський лейбл, спрямований на розповсюдження музики в таких напрямах, як breakcore, jungle, hardcore, gabber, 8bit, chiptune, acid, rave, IDM, Footwork тощо. На цей момент випустив понад 50 релізів.

Докладніше про особливості Suck Puck Recordz розповів його засновник та керівник Дмитро ака Fat Frumos

Що таке лейбл Suck Puck Recordz

Спочатку була промо-група SUCK-PUCK, яка проводила івенти з 2008 року, а пізніше, у 2017-му, було засновано лейбл Suck Puck Recordz.

Наша основна ідея — об'єднати всіх творців та шанувальників експериментальної рейв- сцени зі всієї планети.

Формат

Suck Puck є мультижанровим лейблом, але так чи інакше всі стилі пов'язані з рейв-сценою. Приблизно можна виділити такі напрями: breakcore, hardcore, ravecore, jungle, acid, IDM, chiptune, 8bit, footwork та інші.

Зараз ми видаємо музику на кастомних CD, касетах, а також у діджитал-форматі. Звісно, у планах видання на вінілі.

Для просування релізів використовуємо Facebook, Instagram, Youtube, Bandcamp, Soundcloud, Spotify — усе це допомагає з розповсюдженням матеріалу.

Артворки

До роботи з обкладинками ми залучаємо знайомих художників, але більшість із них намальовані білоруською художницею Ajent Lida. Диски та мерч зазвичай ми друкуємо у власній майстерні із шовкографії.

 

Нюанси видання закордонних виконавців

Великою проблемою є те, що в Україні не працює Paypal, а більшість музикальних платформ на кшталт Bandcamp працює тільки з ним. Отже, доводиться користуватися допомогою друзів з-за кордону для виводу коштів, а це забирає додатковий час та проценти.

Дискографія

Перший реліз Suck Puck Recordz вийшов улітку 2017-го, це була компіляція "FUK THE BORDERS V​.​A." На цей момент ми вже випустили 5 збірок FZB. Зазвичай вони містять 30–40 треків від майстрів з усіх населених континентів. Головною ідеєю є те, що музика не має кордонів. Також ми проводимо івенти "фак зе бордерс", котрі відбуваються в різних країнах

Серед усіх релізів лейбла Дмитро виділяє наступні:

Alex Tune — Rave Like Tune Spirit (2019)

"Rave Like Tune Spirit" — це альбом від одеського рейвкор маестро Alex Tune, що підсумував 5 років його діяльності. До релізу увійшли 17 треків та реміксів в hardcore, ravecore, gabber, acidcore стилях. Альбом вийшов до 20-ї річниці творчої діяльності музиканта.

 

goreshit — ap2 (2021)

"ap2" від британського артиста goreshit. Альбом створений за допомогою вінтажних комп'ютерів Amiga та залізних синтезаторів і семплерів. До релізу увійшли треки в стилях ravecore, hardcore, speedcore, acid

 

Pzg & Dubsknit — We Rob Rave 3 (2019)

Це footwork rave, footwork jungle альбом від польського дуету Pzg та Dubsknit. Він є частиною серії альбомів "We rob rave", де дует семплує класичні гімни олдскульного покоління.

 

Mekuso — Dłonie (2020)

"Dłonie" — це breakcore, chiptune, acidcore альбом від польського продюсера Mekuso. Цей альбом — емоційна подорож думками та роздратуваннями, що накопичилися за роки, приправлена жменею проривних бенгерів.

 

Prid Prod — Приехали (2018)

"Приехали" — це дебютний лонгплей херсонського артиста Prid Prod. До релізу увійшли 20 треків та реміксів у стилях ghetto rave, bassline, hip-hop, phonk, hardcore тощо. Докладніше про нього можна почитати в рецензії Олександра Нечая

 

Плани

Плани маємо великі, але ковід дуже погано впливає на хід подій. Івенти та подорожі для наших артистів та рейверів усе ще неможливі. Тому наразі всі сили спрямовані на мотивування артистів для створення нового матеріалу. Благо, локдаун добре посприяв створенню матеріалу, артисти, сидячи вдома, пишуть багато крутого стафу, а ми його будемо доносити до слухачів. Зараз маємо приблизно 8 невиданих релізів, також збираємо шосту частину компіляції "Фак зе бордерс", що вийде цього літа. Одразу по закінченню обмеження вільного пересування в планах серія івентів у європейських столицях та організація Suck Puck шоукейсів на великих рейв-фестивалях. Також у процесі пошив та створення нового мерчу. Ще дуже сподіваємося провести декілька івентів в УкраЇні.

Suck Puck Recordz у мережі:

https://www.instagram.com/suckpuck_ravez/
https://soundcloud.com/suckpuck
https://www.youtube.com/c/SUCKPUCKRECORDZ
https://www.instagram.com/suckpuck_ravez/
https://suckpuck.com/

Більше матеріалів про лейбли тут.

Neformat.com.ua ©