Stay Tuned! vol.55 Олексій Зінченко (stonefromthesky)

stonefromthesky сподобався нам дуже давно і з кожним новим релізом ця любов стає більшою та сильнішою, тому зануритись у його плейлист та побачити, чим і ким він надихається, ми просто мусили. Енджой.

Тут я зібрав пласт артистів, якими надихався, яких чув і слухав наживо, і тих, кого слухати можу завжди та всюди. Думаю, що вийшло дуже різноманітно.

Telefon Tel Aviv — Something Akin To Lust

Стильний трек, що пробирає до мурашок. Коли слухав наживо, то ледь серце не зупинилося. Джош спробував себе у багатьох ролях і знайшов свій унікальний звук і підхід.

Ital Tek — Lithic

Роботи Ital Tek я уважно послухав порівняно недавно. Альбом "Bodied" вразив своєю музичною експериментальністю і впевнено увійшов в мій особистий топ.

Daughter — Love (dark lowe rmx)

Витончений і чуттєвий ремікс на Daughter від Макса Пильника a.k.a. dark lowe. До слова, він займався мастерингом практично всіх моїх релізів.

iamyou — Зникнути мушу

Ламані біти та відсторонена меланхолія, що чимось нагадують роботи Burial. Цей трек передає дух мегаполісу.

Heinali — Starling Reprise I

Ембієнтні модулярні експерименти від київського музиканта і композитора Heinali. За настроєм цей трек трохи нагадав Rival Consoles.

Ben Frost — All That You Love Will Be Eviscerated

Дослідження реверберації, морських глибин і заклик озирнутися від ісландського австралійця. Пронизлива та глибока музика.

Lorn — THE SLOW BLADE

Похмурий й обволікаючий твір відлюдника електронної музики Lorn. З перших нот малює постапокаліптичні картини в уяві.

Roly Porter — Mass

Альбом Roly Porter — "Third Law" заслуханий мною до дірок. Коли говорять "космічна музика", потрібно включати саме його. Шкодую, що не дізнався про нього раніше, оскільки тоді я потрапив би на його концерт у рамках Next Sound.

Ptakh_Jung — Object

Вперше я почув цей трек у живому виконанні як саундтрек до однойменної короткометражки на київському фестивалі. У зв'язці з музикою відео "розкрилося" зовсім по-новому.

Purgatory Of Souls — Intermezzo

Качовий бум-бап хіп-хап з міста Одеса. Саундтрек до прогулянки нічним мегаполісом.

Hidden Element — Sunday

Цікавий мелодійний IDM з tribal мотивами від київських електронників. На межі з танцювальною музикою.

YV — norr

Завершує плейлист мінімалістичний ембієнт від виконавиці з міста Київ під ім'ям YV. Дізнався про неї завдяки фестивалю АТОМ, на якому ми обидва виступали.

Попередні випуски: https://www.neformat.com.ua/ua/rubrika/stay-tuned

Neformat.com.ua ©