Бас-гітара за донат!

Неформат, спільно з гуртом White Ward та їхнім басистом Андрієм Печаткіним, продовжує великий збір на багі для одного з батальйонів оперативного призначення 14 бригади НГУ "Червона Калина". Нам потрібно дозбирати ще близько 40 тисяч гривень, аби покрити ціну багі в повній комплектації. 
І сьогодні Андрій розповів нам про ті самі бас-гітари!

Насамперед про Ibanez Roadstar II, який дістанеться рандомній щасливиці чи щасливчику, які задонатили на збір від 100 гривень.

"Ibanez Roadstar II — це, по суті, мій основний робочий інструмент. Цей бас легкий, зручний, простий, круто звучить та прикольно виглядає. На ньому я відіграв багато концертів та записав кілька важливих для мене альбомів. По-перше, це крайній на цей момент альбом White Ward — "False Light". По-друге, бас можна почути на мініальбомі "Святотатство", що ми кілька років тому записали з Signals Feed The Void. Також я використовував цей інструмент на записі майбутнього альбому SFTV, що має вийти наступного року", — розповідає Андрій у коментарі Неформату. 

Пам’ятаєте, що для надзвичайно щедрих людей у нас є особлива пропозиція? Найбільший донатер з сумою понад 50 тисяч гривень матиме можливість обрати в подарунок одну з двох інших бас-гітар Андрія — Peavey T-40 або Ibanez Roadster, обидва 1979 року. І ось докладніше про ці інструменти:

"Peavey T-40 — другий важливий для мене бас. Завдяки цьому інструменту я свого часу перейшов з 5 струн на 4. На відміну від Ibanez Roadstar II, який наближений до класичного пресіжена, Peavey T-40 має два хамбакери та дуже гнучкі налаштування по звуку. З недоліків можна зазначити хіба що велику вагу інструмента (5+ кг).

Цей екземпляр зазнав найбільшої кількості модифікацій: 2 неоригінальні ручки вольюм та 2 неоригінальні тюнери дістались від попередніх власників, мені ж довелось замінити лади та поставити нові кастомні звукознімачі, бо старі вже вмирали. Якщо ж говорити про релізи, записані на Peavey, то це епішки "Debemur Morti" та "Монумент" від White Ward та SFTV відповідно.

Ibanez Roadster хоч і не має жодних релізів на своєму рахунку, але має історію. Попередній власник баса помер, тому його дружина вирішила продати інструмент, щоб залучити кошти на благодійність. Пройти повз вінтажний Ibanez я не міг, враховуючи, що гроші мої відправляться на благі потреби. На цьому інструменті встиг відіграти останній тур White Ward та записати два лайви (лайв з Куяльника вже в мережі) і демку”.

Ще не пізно приєднатися до розіграшу! Умови такі:

  1. Задонатьте будь-яку суму від 100 гривень на монобанку за посиланням. Номер картки банки: 5375411210454281
  2. Один квиток на розіграш = донат у 100 гривень. 200 грн — два квитки, 300 — три і т.д.
  3. Збережіть скріншот переказу і напишіть плюсик у коментарях. Це допоможе нам ідентифікувати учасників розіграшу та привернути увагу до збору.
  4. Клієнти інших банків мають залишити свої контакти у коментарях до платежу або ж закинути нам скріншот у приватні повідомлення.