Ummagma анонсували вихід третього повноформатника

Українсько-канадський дует представляє відео "Caravan" зі свого нового студійного альбому "Compass". Це третій за ліком альбом гурту, а їх останній лонгплей "Antigravity" виходив ще 7 років тому. 

У недавньому інтерв'ю учасники Ummagma анонсували вихід нового альбому "Compass". Як зазначив співзасновник колективу Олександр Кретов, платівка буде випущена на лейблі Leonard Skully Records, що базується в Манчестері. Запланована дата виходу альбому - 21 червня.

"Caravan - це персональна подорож. Ми почали його багато років тому, ще до того як записали альбом і розширили рамки своєї творчості, — каже вокалістка Ummagma Шона МакЛарнон. - Будь-яка подорож стає неймовірною, коли ти сам усвідомлюєш бажання ступити на цю дорогу. І в першу чергу, все завжди починається з твоєї уяви!"

Ummagma - це українсько-канадський дует Олександра Кретова з Кременця, Тернопільської області, і Шони МакЛарнон із Канади. Після першої зустрічі в Москві у 2003 році, вони переїхали в Україну наприкінці 2004 року і створили студію звукозапису в Кременці. У 2013 році Ummagma виграла "Альтернативне Євробачення" на британській незалежній радіостанції Amazing Radio, представляючи Україну серед 23 країн. Зараз творча сім'я живе недалеко від Торонто. Перебравшись до Канади, музиканти продовжили свою кар'єру, встигнувши попрацювати з такими зірками альтернативної та інді-музики як: Робіном Гатрі (Cocteau Twins), Деном Гарсією (Curve), Граямом Боннаром (Swervedriver) і Малкольмом Холмсом (Orchestral Manoeuvres in the Dark).

Ummagma у соцмережах: 

https://www.facebook.com/ummagma
http://twitter.com/ummagma
http://ummagma.bandcamp.com
https://www.youtube.com/ummagma
https://www.soundcloud.com/ummagma
https://www.instagram.com/ummagma