JŮNE дебютує з концептуальним синглом

Наприкінці вересня лоу-фай проєкт JŮNE оприлюднив перший у дискографії сингл "Dark Horse". Також на композицію вийшов кліп.

Анна Денисова, засновниця проєкту, почала працювати над цією композицією задовго до війни разом зі своїм другом і за сумісництвом саундпродюсером Артемом (Stolen Forest). Вони записали її взимку 2021 року на домашній студії.

"Артем показав уже готовий біт і я почала імпровізувати та вибудовувати мелодію. У період, коли я писала тексти і ми створювали пісні, я переживала сильний душевний біль після розриву відносин, відчувала себе розбитою, на дні. Пишаюсь собою, що перетворила таку депресивну енергію в класний і красивий продукт. Бо в руках творця – все є матеріалом", – каже Анна в пресрелізі.

Попри тодішню готовність композиції, виконавиця наважилася видати її лише 2 роки потому. Із настанням війни вона переїхала до Лондона, де додатково зняла кліп на "Dark Horse".

 

Зйомки відеокліпу проходили в лондонському будинку 17 сторіччя.

"Ми зробили всю роботу разом із Софі, моєю талановитою подругою, яка відповідала за всю картинку. Також у кліпі знявся кіт Касебіан – один із домашніх улюбленців власниці будинку. Особисто мені дуже подобається, що відео вийшло кінематографічним і трішки арт-хаусним наприкінці", – додає Анна.

Сам кліп концептуально продовжує композицію, побудовану навколо теми нездорових, аб’юзивних стосунків. Її назва відсилає до певної потужної сили, прихованої всередині потерпілої від поганого ставлення.

"Ця пісня – ностальгічна згадка моїх темних часів у відносинах, але з відчуттям, що все вже позаду і ти переможець у цій ситуації".

Незабаром виконавиця обіцяє випустити ще одну композицію й кліп, знятий у довоєнній Одесі два роки тому.

JŮNE – лоу-фай проєкт запорізької музикантки Анни Денисової, в якому вона переосмислює власний підхід до творчості. Наразі у межах цього проєкту вийшов один сингл і кліп. Раніше Анна також заснувала сольний дрім-поп проєкт Powder Echo.

JŮNE у мережі:

https://www.instagram.com/junneonthemoon/

Фото обкладинки – @abazjanart