BURI випустили свій перший ЕР

Нещодавно скрімо-гурт BURI оприлюднив свій дебютний мініальбом "Надворі тепліше ніж в мене на душі". У ньому виконавці оспівують перемогу юності.

Цей мініальбом виконавці створили на 90% своїми силами, десяту частину складає зведення, яке для гурту виконав Toxitin. Майже весь запис ЕР відбувся вдома в Романа, ударника гурту. І лише барабани були записані на студії Shpytal Records.

"Ми спочатку зібрались учотирьох і вирішили грати краст, але виходив зовсім не він. Ми зачекали ще рік, поміняли басиста на барабанщика, вокаліста на басиста та й домовились грати скрімо. Що з цього вийшло – чуєте самі", – розповів Дмитро, басист гурту, Неформату.

Також він додав, що цей альбом буквально "був змушений народитися" після поїздок музикантів на український фестиваль BACK TO YOUTH. Саме там, у Калуші, вони познайомилися з багатьма гарними людьми і, як їм здається, усвідомили суть буття.

Основною темою цього доробку музиканти визначили перемогу юності, свободу й мрії їй притаманні.

"Ми по своїй природі мрійники й авантюристи, меланхолійні бунтарі проти самих себе. Ми віримо в майбутнє, яке принесе нам тільки світло та радість, хоч і є чітке розуміння, що шлях далеко не легкий", – додає Дмитро.

Нагадаємо, що до цього виконавці випустили свій найперший сингл – "Місто Слів".

"Це той трек, про який ми в один голос сказали "так, це він!". Це трек, який нам відкрив двері в цей жанр, який показав нам шлях, у якому треба рухатись".

Вони також включили його в цей мініальбом, однак у дещо пониженому строї. Цей трек укупі з іншими музиканти незабаром представлять наживо в Луцьку.

BURI – Тернопільський хардкор/скрімо-гурт, який заснували четверо місцевих музикантів. Наразі в дискографії виконавців сингл і ЕР.

BURI в мережі:

https://www.instagram.com/p/CwYFf1UNVsS/

Фото обкладинки – @exxtinguisherrr via Instagram