Garmata Syndicate видає сингл й анонсує перевидання альбому

Нещодавно метал-проєкт Garmata Syndicate видав сингл "Павутина ймовірностей" за участі гурту THE EMERGENT. Композиція відкриватиме перевидання інструментального альбому "Не дебютний лонг плей, а компіляція нулів в пін кодах" із вокалом.

Попередня версія цього треку має назву "7-2-0-4-0-3-0". Тепер, відповідно, він набув вокальної й ліричної складової – їх написали учасники гурту THE EMERGENT за два дні. Початковий автор музики треку – Юрій "MATHBOY" Романенко.

"[Я написав музику] ще в 2022 році. Цей інструментальний трек був спочатку записаний як метал-ремікс на трек Go_A – "Kalyna" […]. Пізніше інструментал був адаптований як один з 11-ти незалежних компіляційних треків в альбомі "Не дебютний лонг плей, а компіляція нулів в пін кодах". Назви треків в альбомі, які до цього не релізились на стрімінгах і були компіляцією, називались одним табулатурним рифом, який відповідав тому чи іншому треку", – йдеться в пресрелізі.

Звів композицію Микола Aндрущенко, який співпрацює з Garmata Syndicate протягом усіх релізів формації.

У тексті композиції закладений меседж про необмежені людські можливості, якими проєкт закликає користатися.

"Для досягнення бажаного потрібно діяти тут і зараз, а не на папері чи в планах. Можливо, саме сьогодні це і є ті "найкращі часи", на які ми так часто робимо великі ставки", – каже Юрій у пресрелізі.

Відносно самого альбому, трек "Павутина ймовірностей" зв’язує весь його матеріал воєдино. Також, за словами Юрія, пісня описує ситуацію "з альбомом вокальних нулів", у якій музиканти та гурти випадково опинилися.

У майбутньому альбомі беруть участь понад 9 різних вокалістів і музикантів із інших гуртів. Кожен із них автономно працював над своєю частиною, без втручання Garmata Syndicate. До релізу альбому проєкт планує видати відео на цей сингл.

Garmata Syndicate – вінницький метал-проєкт, який заснував Юрій Романенко в 2021 році. З тих пір він випускає музику за участі різних музикантів із інших гуртів і проєктів. У його дискографії низка синглів і один альбом.

Garmata Syndicate у мережі:

https://www.instagram.com/garmata_syndicate/
https://www.facebook.com/garmatasyndicate

Фото обкладинки – Facebook