Структура Щастя про спільний мініальбом з Sad Novelist та власну творчість. ПОДКАСТ

У новому подкасті з серії Культура:війна Структура Щастя розповідає про усвідомлення власної популярності, нове покоління українських музикантів, сценічний образ та співпрацю з Sad Novelist. 

Подкаст також можна послухати на Apple Podcasts i Google Podcasts

На початку квітня спільно з франківським виконавцем Sad Novelist Ліза Углач (Структура Щастя) презентувала мініальбом "Ближче". Це концептуальна робота, присвячена стосункам, а конкретніше – їхнім етапам, кожному з яких відповідає окремий трек: "Трохи про нас", "Пароль до ї‘ губ", "Ближче" та "Забудь мене". Музиканти вже встигли презентувати мініальбом у Дніпрі та Вінниці, а завтра, 19 травня, почути його наживо можна буде у Києві в Bel etage (квитки отут). 

Анаід Агаджанова, авторка подкасту "Культура:війна", поспілкувалась з Лізою на фестивалі "4.5.0 VS kontrabass", що відбувся 6 травня у львівському клубі FestRepublic, і про мініальбом, і про багато інших аспектів творчої діяльності Структури Щастя:

"Для мене ця робота (EP "Ближче")  дуже особистісна, я її дійсно прожила. Вона готувалася складно й довго, і насправді могла б вийти набагато раніше, якби я була відповідальнішою, бо дуже довго не кидала демки. Все було готово, залишався лише мій вокал, але я все до останнього моменту відкладала. 

Чому? Напевно, через те, що я завжди до цього говорила абстракціями в піснях і дуже рідко говорила щось прямо. А тут у мене була задача зробити прямий посил, і хоча не зовсім вийшло, я старалась. Для мене це була робота над собою. Я прочитала навіть книгу про рими, щоб якось цікавіше усе зробити, бо хотілося хоча б трошки на рівень Новеліста підтягнутись у цьому плані. Але  коли мініальбом вже був закінчений, я була дуже задоволена, взагалі не очікувала такого результату. Пам'ятаю, як Новеліст вперше вмикав треки і я буквально розплакалась і від радості, і від того, що ми це все зробили так гарно. Я сиділа і думала — капець. 

І це максимальний андеграунд, не попсовий звук, не щось звичне для української музики. Сама суть епішки була в тому, щоб закрити нішу і показати — тепер у нас є і таке, слухайте наше, будь ласка! Наша ціль зараз — робити альтернативу будь-чому, щоб у нас було своє". 

Цей фрагмент та решту розмову ви можете послухати прямо зараз, а текстову її версію ми опублікували на Неформаті 24 травня.

Також на сайті ви знайдете подкаст з самим Sad Novelist, записаний на тому ж івенті. 

Структура Щастя в мережі:

https://www.instagram.com/lizavamnestruktura/

Більше подкастів Анаід Агаджанової для Неформату тут: 

https://www.neformat.com.ua/rubrika/kulturaviyna-podkasti-z-konferenciyi

Фото Kirai gigs