KILL! KILL! KILL! дебютував з яскравим мініальбомом

Молодий тернопільський гурт презентував трьохпісенний дебютний EP "D. O. A." та кліп до нього. 

Ідея створити проєкт виникла ще у 2017 році, 15 листопада 2020-го була записана перша демка, й ось нарешті у жовтні 2022 року під звуки повітряних тривог KILL! KILL! KILL! презентує повноцінний дебютний реліз.

 

"Я хотів, щоб музика була поєднана з певною історією, продумати чітких персонажів; я обожнюю комікси, різні казки та історії. Ще в дитинстві, коли хворів мій брат, я писав йому казки та розповідав їх. Мені важливо не боятися експериментувати з образом — одягом, гримом, перуками та реквізитом.

Наразі в групі одна людина — це я Tommy Kiff і скелет Beverly Kills. Це може звучати дивно, але насправді в музиці є мій голос і купа персонажів, які в моїй голові самі створюють тексти, звучання", — розповідає у коментарі Неформату засновник і вокаліст проєкту.

До створення релізу також доклався Еммануіл Курат (Eat_for_rats), який записав і звів всі треки, пропонував власні ідеї та загалом доклався до фінального  звучання мініальбому. У реліз ввійшли три пісні, створені протягом весни-літа цього року.

"Вони  звучать зовсім по-різному, ми експериментуємо і нам важливо це донести до слухача", — додає Tommy Kiff.

Кожна пісня має власну історію, а поєднує їх лише те, що вони розповідають про засновника KILL! KILL! KILL! та його переживання:

"Zombie boy" була написана під враженням від смерті рідних людей, я перебував дуже в тяжкому моральному стані, я реально себе почував просто як зомбі.

Під час війни, я зустрів свою дівчину, вона була евакуйована з Київської області до Тернополя, і приїхала разом з собакою. Ми стали дуже близькими, а її собака Шкет стала моїм ліпшим другом. Тому я створив трек "I fight my dog", це пісня про моє нове життя, про любов під час війни. Окремо в промоції треку нам важливо підняти питання безпритульних тварин, і показати, що знайти друга легко, головне — стати для нього справжньо опорою і не кинути навіть в найтемніші часи.

"Lonely girl" — це трек наче прощання з моїм минулим життям, у якому я відпускаю людей з якими розійшлись мої шляхи. Я дуже емпатична людина і розумію, що зараз я перебуваю у відносній безпеці, тому мені здається нечесним писати треки про жахи війни, бо я бачив найменше, але цей реліз в будь-якому разі дуже важливий для мене, бо це спроба адаптуватися і створювати якісну музику родом з України. Я люблю музику, і я хочу подарувати українським слухачам щось цікаве".

Шукайте мініальбом на стримінгах 

Візуальну частину проєкту Tommy Kiff розробляв зі своєю дівчиною Іриною Сокур.

"Спочатку ми запланували фотосесію — знайшли костюми, подумали над гримом, замовили студію. Уже на базі цих фото почали думати над нашими соціальними мережами та обкладинкою, до цього залучили нашого друга Evilostrovskyi, який створив круті колажі. Насправді ми зараз спілкуємося зі знайомими художниками та колажистами, бо хочемо доповнювати музику творчим контентом, і робити різноманітні колаборації", — зазначає Tommy Kiff.

Зараз гурт планує розвиватися у звучанні та візуалі, міксувати зовсім різнопланові речі та робити щось нове, а також хоче розвивати соцмережі KILL! KILL! KILL!. Окрім того, Tommy Kiff, хотів би записати щось новеньке і зі своїми хлопцями з MEXICAN FUNERAL.

На творчість KILL! KILL! KILL!. вплинули Lil Peep, The Garden, The Drums, а також українські друзі The Artistic Rats, Reiva, Робаний Йот, Chilltown, Goldie, Джозерси, ТМБ, Увага, Rene Maheu, Mauser, White Ward тощо.Жанр проєкту сам засновник описує як killcore — поєднання різноманітних видів панку з електрозвучанням та нотками попу. У дискографії KILL! KILL! KILL! декілька синглів та дебютний EP. 

KILL! KILL! KILL! у мережі:

https://instagram.com/killthisband/
https://soundcloud.com/bandkillkillkill
https://www.youtube.com/channel/UCRbrYAR1aUl0rAjjnqOblJQ