Violet Raymoor випустили музичне оповідання жахів

Днями дарк-синт колектив Violet Raymoor видав сингл "Жах" та лірик-відео до нього.

Цю пісню музиканти написали ще у 2021 році та вже грали її наживо. Спочатку гурт збирався видати "Жах" на альбомі, який поки що очікує свого виходу, проте виконавці звели пісню цього липня й видали окремим синглом.

"Пісня є своєрідним музичним оповіданням жахів. Написаний рік тому, її текст побудований на моторошних міських легендах та описує зіткнення із віковічним злом, а в теперішніх обставинах набуває додаткових значень і інтерпретацій. Водночас її можна розглядати як метафору внутрішніх ментальних переживань та боротьби із власними демонами", – розповів Гліб Пекуровський, вокаліст гурту, Неформату.

 

Оскільки Violet Raymoor завжди із серйозністю ставляться до свого візуального представлення, приводу випустити лірик-відео їм шукати не доводиться.

"Для нас важливо доносити месседж не тільки музично, а і сценічними образами, обкладинками, кліпами. Тому лірик-відео є цікавим і природнім способом зробити реліз. Це вже не перше наше лірик-відео й всі вони витримані в одній візуальній айдентиці".

Над відео самостійно працював вже згаданий Гліб Пекуровський, композитор та вокаліст Violet Raymoor.

Violet Raymoor – дарк-синт/гот-рок проєкт із Києва, який створили музиканти Гліб Пекуровський та Віталій Малафеєвський. Гурт розпочав свою діяльність ще у 2012 році. На їхньому рахунку серія мініальбомів та чимало синглів. Назва гурту відсилає до однойменного вигаданого міста, небо якого отримало фіолетове забарвлення внаслідок загадкової природної аномалії.

Violet Raymoor в мережі:

https://www.instagram.com/violet_raymoor/
https://www.facebook.com/violetraymoor

Фото обкладинки – Instagram виконавців