Ieschure випустила другий мініальбом за рік

Рівненський one-woman блек метал проєкт презентував новий мініальбом "Phantoms Of God".

Запис та накопичення інструментів відбувалися упродовж останніх двох років на місцевій студії S.o.h.D. studio. Ударні записував німецький музикант Felix Weischer (Mallevs Maleficarvm, Bethlehem, Nargaroth) на Lykanthrop studio.

Загальний мікс та мастеринг робив Dennis Israel на німецькій студії Clitworks Audio Productions. Над зведенням вокалу та фінальним мастерингом, засновниця проєкту, Lilita Arndt працювала самостійно.

Нагадуємо, наприкінці літа відбувся реліз ЕР "Cold Stars Of Eternity", з рецензією на котрий ви можете ознайомитися за посиланням. Також на сайті є рецензія на дебютний альбом виконавиці — "The Shadow".

У найближчому майбутньому планується реліз мініальбому "Phantoms Of God" на вінілі. Касети ж можна замовити на Jems Label.

Ieschure — це one-woman black metal проєкт із міста Рівне, який виник на початку 2016 року. Заснувала його музикантка Lilita Arndt. Тематика її пісень фокусується навколо окультних тем, відьомства і смерті. На рахунку Ieschure один повноформатник та два мініальбоми.

Ieschure у мережі:

https://ieschure.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/ieschure/
https://www.facebook.com/ieschure
https://soundcloud.com/ieschure
https://twitter.com/ieschure
https://www.youtube.com/channel/UCK1chWPrWYKvYYFYEG0kXKA