Тулим презентував спільний трек з Left Side Bo

Столичний реп гурт випустив композицію "Відкривай Своє Вікно" за участю Left Side Bo.

 

Це не перший досвід співпраці гурту з МС. У 2014 вийшла перша їхня спільна робота "Стовідсотково", що потрапила на альбом Left Side Bo "Туса промзон".

"Працювати над музикою разом для нас було вже ділом звичним. Історія композиції "Відкривай своє вікно" почалась з того, що Left Side Bo відправив Кулі свій демо-запис куплету, а Куля відразу ж одним поривом написав свою частину. Декілька днів роботи над текстом, брейнштормовий вибір бітмейкера, який би міг добре передати настрій та енергетику треку. Біт нам зробив саундпродюсер BMTJ з Сеулу (Корея), а Куля трохи доробив аранжування вже конкретно під композицію. Запис традиційно відбувався на студії Phrank Roc - ось рецепт нашої страви, яка буде до смаку справжнім гурманам хіп-хопу", — розповів у коментарі нашому виданню Куля, учасник Тулим.

Пісня покликана підтримати слухачів у часи карантину. 

"Через карантин усі ми трохи засиділися у своїх оселях, але в такий важкий час важливо не втрачати оптимістичний настрій, отже трек "Відкривай своє вікно" спонукає нас підтримувати оптимістичний настрій та бути більш відкритим до навколишнього світу попри перешкоди", — додає Куля.

Обкладинку зробив Rief Chocka, новий учасник гурту Ціна Ритму. На ній зображено типову столичну будівлю, але у дворі замість київських каштанів ростуть пальми, а головні герої відпочивають в авто. 

У найближчому майбутньому гурт і далі працюватиме над поодинокими композиціями та фітами.

Нагадаємо, восени минулого року Тулим випустили мініальбом "Землетрус". Також, за посиланням ви можете почитати рецензію на повноформатний альбом гурту "НЕТРІпанина" (2016) та ознайомитися з топ-50 українських альбомів 2010–2019 роках, де фігурує цей реліз.

Тулим — український бум беп/хардкор хіп-хоп гурт із міста Київ, заснований у 2008 році двома киянами — Максом і Ігорем. На їхньому рахунку вже три повноформатні альбоми. Виступали у більшості великих міст України, а також кількох закордонних містах. У місті Софія, Болгарія зіграли на одній сцені разом із легендарним американським гуртом Onyx.

Тулим у мережі:

https://www.facebook.com/tulymkyiv/
https://www.instagram.com/tulymposse/
https://band.link/s1V8J