Endless Melancholy презентував новий ЕР

Київський ambient проєкт презентував новий мініальбом "Escapist Sessions".

Платівку записав автор та засновник проєкту Олексій Сакевич самостійно у домашніх умовах.

"Загалом, уся ця ситуація із пандемією досить згубно подіяла на мій потяг до творчості, всупереч очікуванням, що більше часу вдома означатиме більше часу за інструментами, а отже, більше написаного матеріалу. Проте щоденна рутина та інформаційний фон внесли свої корективи до цих планів. Однак, дещо таки вдалося записати. Цей реліз задуманий, як своєрідна терапія для всіх, хто складно реагує на події сьогодення та на кого гнітюче впливають місяці вимушеної ізоляції", — розповів у коментарі нашому виданню Олексій.

Обкладинку створила фотографиня Annie Spratt. Над дизайном Олексій Сакевич працював власноруч.

У найближчому майбутньому, а саме восени, автор планує випустити ще один ЕР, що вийде на американському лейблі Past Inside The Present.

Нагадаємо, попередній реліз Endless Melancholy, сьомий повноформатний альбом "A Perception Of Everything", вийшов у березні цього року за підтримки грецького лейбла Sоund in Silence.

Endless Melancholy — це проєкт киянина Олексія Сакевича, який створив його в листопаді 2011 року, аби виразити свою любов до інструментальної музики. З того часу проєкт встиг випустити дуже багато альбомів, синглів, EP, компіляцій тощо. У різний час релізи Endless Melancholy випускалися на таких лейблах, як Preserved Sound, Twice Removed, Hidden Vibes, AZH Music Label тощо.

Endless Melancholy у мережі:

https://endlessmelancholy.bandcamp.com
https://soundcloud.com/emelancholy
https://www.facebook.com/emelancholy
https://twitter.com/emelancholy
https://www.youtube.com/user/endmelancholy