Everase презентували дебютний альбом

Український metalcore гурт презентував дебютний повноформатний альбом "Go For Broke".

Реліз створювався з літа минулого року. Це перший студійний досвід для всіх учасників гурту.

"У ліриці альбому є мотиваційне послання, внутрішні переживання, наше світовідчуття та елементи вигадки. Теми пісень доволі різні, тому кожен зможе знайти те, що йому до душі.

Про концепцію та натхнення хочеться поділитися однією історією. А саме назва альбому "Go For Broke" — це доволі широка ідіома, яка приблизно позначає бажання йди до самого кінця, не зважаючи на максимальний ризик. Це дуже підходить для нас, бо ми дійсно хочемо, щоб нас почули, та будемо робити все можливе для популяризації нашого гурту", — розповів у коментарі нашому виданню гітарист Андрій Дьолог.

Над обкладинкою до альбому працював Артем Пронов aka slippyinc.

"Цей жест символізує наш логотип, нагадує дві букви "Е", як на нашому стандартному лого. Сподіваємось колись побачити, як люди з концертного залу будуть показувати нам його, це буде стильно", — додає Андрій

На підтримку альбому гурт випуст відео на трек "Dial-Up", що було зняте на початку цього року.

"Це історія підлітка з проблемної сім’ї, який у пошуках кращого життя тікає від жахливої реальності у віртуальний світ, у котрому й залишається, наскільки це можливо. Ми хотіли звернути увагу на проблеми стосунків у найголовніший соціальній ланці — сім’ї, бо байдужість ламає життя. Звісно, ми трошки (не трошки) гіперболізували, але нам здається, що іноді саме так і треба намагатися донести те, що хотіли.

Насправді це не означає, що всі наші подальші роботи будуть нести якийсь соціальний чи мотиваційний характер, просто зараз ми вирішили зробити саме так", — розповідає музикант. 

 

Наразі гурт планує реліз декількох відео та треків.

Everase — український металкор/альтрок гурт, створений у 2019 році. До його складу входять: Артем Яковлев — вокаліст; Андрій Ковальов — гітарист; Андрій Дьолог — гітарист; Андрій Степанов — басист; В’ячеслав Тилік — барабанщик. Дискографія нараховує один повноформатний альбом.

Everase у мережі:

https://www.instagram.com/everaseband/
https://www.facebook.com/everaseband/
https://twitter.com/everaseband/
https://www.youtube.com/c/everaseband/
https://band.link/everaseband